Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Dzień dobry
Noc do tyłu tak wiało że...strach się było bać
A dziś słońce i lekki wiatr 10 stopni.
Kawa w pośpiechu z Wami przegląd auta trzeba załatwić.
Garkolandia trochę trzeba i tam powalczyć.
Miłej soboty ....Ewaszku łap z północy
Dzień dobry wszystkim w sobotę
W Małopolsce słonecznie ale wietrznie, w domu mały remoncik i trochę hałasu, dobrze że mąż złota rączka i obeszło się bez dodatkowych kosztów. Dziś urodziny syna, niestety mieszka na drugim końcu Polski i życzenia tylko telefoniczne.
Miłego weekendu
Z różnych życiowych powodów po powrocie nie wiem w co mam ręce włożyć. Wpadło trochę spraw nieprzewidzianych. Ogarniamy. Nawet nie wiem jaka pogoda. Raniutko siadłam i napisałam dużo o pobycie w Światowidzie i
psikus ... nie ma nic. Ale jutro znowu napiszę.
Spokojnego popołudnia wszystkim życzę.
Dani pomyślności.
Ciekawi mnie gdzie jest dla Alutki "drugi koniec Polski"?
Bogutka
Dobry wieczór
Krótszy dzień ,szybko wieczór ,ciemno za oknem
Bogutka po kuracji ,wszyscy tak mamy ,zaległości
Góry trasa morze ,rzeczywiście długa droga ,przez całą Polskę
Ale jest morze , okazja do wyjazdu i wypoczynku
Wieczorek ,odpoczynek ,hello paczuszko
Alutko dzieki za odpowiedź, faktycznie kawał drogi do synka. Dla mnie wyzwaniem był ostatnio wyjazd w Bieszczady. Prawie 900 km naszymi drogami, eSki na trasie jak na lekarstwo. 12,5 godziny jechaliśmy. Ale... warto było. Ale na drugi raz już na to nie pozwolę.
Witam , już w domku
Plaża, morze w zapomnienie
Reset był, wracamy do codzienności Wszystko co dobre szybko się kończy
Pogoda na trasie była w miarę, wyjeżdżając ze Świnoujścia świeciło słonko, wiatru nie było....na trasie pochmurnie z momentami deszczyku...
U mnie moja córka, zięć i jego ojciec --z podejrzeniem covida, zapalenie płuc od tygodnia...
Danii jak Twój wynik ??