NOCNE GADANIE

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
andrzej1955
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 27 sty 2011 16:52
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękowano: 5 razy

Re: NOCNE GADANIE

Post autor: andrzej1955 »

Grażynko :kwiat: dzięki za pozdrowienia- dobrze że wszystko przygotowane, niech szybko biegnie Ci czas w pracy,
Adelko :kwiat: to miłe jak dialogi na ... 4 nogi sprawiają komuś przyjemność, co do tego latania to jak już musisz latać to .... lataj jak mądra a nie jak głupia bo tak nic nie załatwisz ;) telefony mają to do siebie że w pewnych momentach nie chcą z nami współpracować :roll: sam po zmianie Koreańczyka na Chińczyka miałem mnóstwo problemów- My niestety nie jesteśmy to pokolenie i musimy ciągle się czegoś nowego uczyć, powolutku wszystko zoskminisz ;) Pozdrowienia, Serdeczności i Buziole Przesyłam, Miłego dnia przy południowej kawie życzę :kwiat: :serce: :kwiat:
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 20 mar 2020 22:12
Podziękował: 26 razy
Podziękowano: 73 razy

Post autor: Kleinehexe »

Dzień dobry! 😊
Andrzej :kwiat: i Princi :kwiat: dobre duchy, pomagają Adelce utrzymać równowagę.
Adelko :kwiat: , dasz radę! Trudności są po to, byśmy się przekonali jacy jesteśmy mądrzy i zaradni. Choć rozumiem Twoje nerwy, bo u mnie też los lubi różne kłody rzucać pod nogi :evil: , ale nie damy się!
Grażynka :kwiat: wzór, wszystko ma przygotowane. U mnie jeszcze robota w lesie, ale się tym nie przejmuję. Życie mnie nauczyło, że perfekcjonizm, który wyniosłam z domu, nie jest dobry dla mojego zdrowia psychicznego i fizycznego. Teraz hołduję zasadom: Nic nie muszę, jak zrobię, tak będzie dobrze. :D
U mnie zaczyna prószyć śnieg, jest nadzieja na białe święta, a przynajmniej wigilię🌨☃️🎄 i to mnie bardzo cieszy. :D
A kto lubi kabarety, to polecę może staroć, ale jakże aktualną. Okazuje się, że teleporady to nic nowego. :lol:
https://youtu.be/0_jT8qpn_HE
Pozdrawiam! :serce:
Awatar użytkownika
andrzej1955
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Kabaret rzeczywiście dokładnie jak na nasze czasy Czarownico :kwiat: i jeszcze to wykonanie, ja dzisiaj rehabilitacja przy łopacie bo zasypało wszystko na biało- zobaczymy czy utrzyma się do i przez święta, Sympatycznego wieczoru życzę :kwiat: :serce: :kwiat:
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

No niestety, chyba święta nie będą białe u nas w łódzkim, jeśli dzisiejsze prognozy się sprawdzą :evil: Ale co zrobisz, jak nic nie zrobisz, na pogodę wpływu nie mamy, więc trzeba zaakceptować.
Też cenię mistrza Gajosa :serce:
Awatar użytkownika
Princi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 17 cze 2014 16:28
Oddział NFZ: Mazowiecki
Podziękował: 5 razy

Post autor: Princi »

Haj Nocne.....już śpita ;) :lol:
Awatar użytkownika
Princi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Kleinehexe pisze: 20 gru 2021 13:00 A kto lubi kabarety, to polecę może staroć, ale jakże aktualną. Okazuje się, że teleporady to nic nowego. :lol:
https://youtu.be/0_jT8qpn_HE
Mój ulubiony kawałek....dziękuję Kleinehexe :D :kwiat:
Awatar użytkownika
Princi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

andrzej1955 pisze: 20 gru 2021 03:02 a ciekawy jestem ile wałóweczki już naszykowała ;)
A nic Andrzeju....szyneczka w zalewie a reszta w lesie ;) :lol: :lol: za to pazurki zrobiłam 8-) :lol:
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

A proszę Cię bardzo, to sama przyjemność sprawić komuś radość.😊
I rzeczywiście to Twój ulubiony kawałek: Śpita, szpital... ;) :lol:
Dobranoc, nocne mark! :kwiat:
Awatar użytkownika
andrzej1955
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Przyjemności na dobranoc a ja w .... robocie - odśnieżone, Apel napisany, piec przeczyszczony i jeszcze trochę będzie można dać nura w pióra, Kolorowych i Spokojnych Nocnym Życzę, Papatki :kwiat: :serce: :kwiat:
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Dzień dobry,  w ten ładny, słoneczny, zimowy poranek. 🌨☃️🌤
Po wypełnionych obowiązkach sen przeważnie jest słuszny.
Też podpisałam Apel,  już w niedzielę, choć nie wiem czy można o tym tu pisać, bo to będzie uznane za politykę. Chociaż dla mnie to polityka w tej sprawie jest na ostatnim miejscu. Przede wszystkim dotyczy to tak ważnej sprawy jak wolność słowa i nie wiem czy właśnie tutaj nie powinna się toczyć również dyskusja, bo dziś to dotyczy tv, a jutro Internetu.  Znając trochę sytuację na świecie, mamy dowody, że tak to działa. Choć to może wydawać się absurdalne, to czy 7 lat temu przyszło, by nam do głowy to co dzieje się teraz? A jeśli nawet, to uznali byśmy to za teorię spiskową.
Miłego dnia, bez przepracowania spowodowanego świątecznymi przygotowaniami, życzę. :kwiat:
ODPOWIEDZ