NOCNE GADANIE
- Andrzej1958
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 23 maja 2018 19:18
- Oddział NFZ: Lubelski
- Staż sanatoryjny: 5
- Podziękował: 13 razy
- Podziękowano: 79 razy
Re: NOCNE GADANIE
Nie trzeba się pochylać nad "ichnią" czy "naszą" statystyką. Śmierć jest śmierć, nieważne z jakiego powodu. A tych śmierci mamy dużo za dużo ponad średnią kilkuletnią. I o tym mówią "nasze" i "wasze" telewizory.
-
Kleinehexe
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 20 mar 2020 22:12
- Podziękował: 26 razy
- Podziękowano: 73 razy
Re: NOCNE GADANIE
Andrzej1955
, jak ja dobrze Cię rozumiem, mam podobnie. W życiu staram się dostrzegać te pozytywne jego strony i często na przekór losowi idę przez życie z uśmiechem. A muszę przyznać, że ostatnio on mocno testuje moją filozofię i nie ma co się licytować, kogo bardziej życie doświadcza, bo dla jednego coś może być błahostką, a dla drugiego problemem nie do przejścia. Też często powtarzałam, zwłaszcza tym narzekającym na kraj w ruinie, że w Polsce wcale nie jest tak źle, jak się niektórym wydaje, zwłaszcza jak się ma okazję podpatrzeć, jak się żyje gdzie indziej. Ale zaczyna mnie bardzo niepokoić, to co się dzieje i w jakim kierunku zmierzamy i chodzi mi o całokształt, nie tylko sprawę pandemii. Pozostaje mieć nadzieję, że mimo wszystko mamy szczęście, że żyjemy w pięknym kraju nad Wisłą i będzie dobrze, czego sobie i Wam życzę. Trzymajcie się w zdrowiu kochani! 
-
Kleinehexe
- Super Kuracjusz