Papiernik Szczawnica

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Awatar użytkownika
Narewka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 19 wrz 2011 19:31
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 33
Podziękował: 4 razy
Podziękowano: 16 razy

Re: Papiernik Szczawnica

Post autor: Narewka »

Przed 4 laty mieszkałam w Inhalatorium w Szczawnicy,a posiłki jadaliśmy w Papierniku.Rzeczywiście,nie było tam za ciekawie,choć na posiłki nie narzekałam.Tam też miałam zabiegi z borowiny,a resztę w Inhalatorium.O ile dobrze pamiętam,część zabiegów Papiernika było w Inhalatorium.Wtedy była przepiękna pogoda,choć to był wrzesień,to takie spacery pomiędzy sanatoriami były bardzo dobre,ale w zimie moze być gorzej.Za to wszedzie widoki,na które nie można sie napatrzyć.W ogóle,Szczawnica jest super uzdrowiskiem,choć dopiero teraz zaczęła się podnosić z takiego letargu. ;)
Awatar użytkownika
piotr40
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 29 sty 2013 22:28
Oddział NFZ: Opolski
Staż sanatoryjny: 7

Post autor: piotr40 »

Niema więcej kuracjuszy na forum do Papiernika?
Awatar użytkownika
piotr40
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

Za tydzień o tym czasie,będziemy poznawać Szczawnicę :D
Felek95
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 13 gru 2013 13:42
Staż sanatoryjny: 1

Post autor: Felek95 »

Piotrze o której jutro wyjezdzasz :?:
agora
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 30 kwie 2013 16:01

Post autor: agora »

Witam.
Jedzie ktoś z forumowiczów do sanatorium Papiernik na turnus od 21 lutego 2014? Chętnie bym się z kimś zabrał. (Zabrze) ;)
soja33
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 03 sty 2014 17:31
Oddział NFZ: Śląski

Post autor: soja33 »

Witam ponownie :P Jadę z Gliwic ale póki co PKP I PKS,no ale może ktoś się jeszcze odezwie i dołączy?!
Awatar użytkownika
piotr40
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

Jesteśmy już kuracjuszami Papiernika.Jak na razie,to nic ciekawego się nie dzieje.Organizacyjnie 3+,samo sanatorium?Lepiej nie pisać.Kiedy się coś zacznie zmieniać w tym kraju? :?:
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Witaj Piotrze :D Nie ma to tamto,żadne wymigiwanie :lol: :lol: Opisz ten Papiernik bo tu już parę osób się dobija o świeże ;) spojrzenie na ;) problem.Na pewno będą Ci bardzo wdzięczne :D Pozdrawiam i życzę owocnej rehabilitacji :D :D
Awatar użytkownika
piotr40
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

Ok.Postaram się przybliżyć co i jak.Sam budynek z poprzedniej epoki.Z racji tego,że nie jestem wymagającym-może być.Wyżywienie ok,jedzonko super.Dziewczyny się starają i chwała im za to.Tak w ogóle, to cały personel staje na głowie by uprzyjemnić nam tu pobyt.Dlatego też powiało optymizmem.Jedyny mankament(jak dla mnie ),to to,ze część zabiegów jest w innym sanatorium.Jednak inni to sobie chwalą, więc i ja nie będę narzekał.Suma summarum,to wszystko jest w jak najlepszym porządku. Przyjeżdżajcie a odpoczniecie od dnia codziennego. ;)
Szczawnica Wita. :kwiat:
Awatar użytkownika
margot
W naszej pamięci
W naszej pamięci
Na forum od: 26 lip 2010 13:17
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: margot »

Piotr40 pomachaj ode mnie ,,SKALNEMU " ...masz naprzeciwko :)
ODPOWIEDZ