Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Witaj!! Tak chciałbym jechać do Wielkiej Pieniawy,ale niestety jadę 8-go stycznia do Jubilata ,Lądek Zdrój. Pozdrawiam i życzę Tobie miłego wypoczynku w WIELKIEJ PIENIAWIE , no i w Zdrojowej.. .
Moj avatar to W.Pieniawa.
Do sanatorium jedzie się rehabilitować , każda forma rehabilitacji jest wskazana , taniec jest wskazany i nawet zalecany przez lekarzy ,oczywiście pod warunkiem braku przeciwwskazań w tym zakresie,Pozdrawiam
SEBUS78 pisze:No chyba tam gdzie Ty ,,Pniewy Wielkie " jak się nie myle to pawilon numer dwa ??? Mam chyba dalej niż Ty jak sprawdzałem to chyba 550kil
Witaj Sebus , ja jednak mam dalej ponad 600 km , będę w Pawilonie nr. 1, dopiero na to zwróciłam uwagę nie wiem czy to dobrze czy źle .Pozdrawiam