Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Antek112 pisze: 11 lut 2022 20:05
Kolejny tydzień za nami i już tylko 810. Przez tydzień ubyło 130 choć ostatnie 3 dni bez zmian, pewnie kolejny turnus rozdzielony. Czekamy, choć numer poniżej tysiąca sugeruje dość szybkie zaspokojenie ciekawości. Miłą niespodzianką będzie maj albo czerwiec.
Pomarzyć dobra rzecz, marzyć trzeba, marzenia czasem się spełniają.Wszystkiego dobrego i zadowolenia z przydziału bez względu na czas w ktòrym nastąpi.
Jan19557 coś słabo analizujesz dane
_"Andrzej 1958" na koniec stycznia miał numer 810 i jeszcze nie ma skierowania poza tym lipcowe rozdzielaja a moje jest z końca sierpnia więc spoko na co najmniej dwa trzy tygodnie czekania
Andrzej gratuluję, przynajmniej warto było czekać bo termin i miejsce super. Miłej kuracji życzę.
Ja chyba z czasem oczekiwania przeszarżowałem choć numer dalej ten sam, ale termin zapowiada się extra, oby tylko nie okazało się, że na inne schorzenia zupełnie inne terminy.
Dzięki za dobre słowo.
Mam wrażenie, że moja prośba o wiosenny termin została uwzględniona. Nie chciałem jechać w zimie, a ze spadków numerków w kolejce wynikało, że zima mi grozi.