Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witam oczekujących
Juurr gratulacja miejsca wyjazdu Kołobrzeg
Wiadomo ,przy jakim numerku przydział
Numerek sprawdzałam mam 4582 ,blisko coraz bliżej
Klikamy dalej ,pozdrawiam oczekujących
Juurr - gratulacje wg mnie bardzo dobre sanatorium. Byłam w październiku i trochę pisałam i dodawałam zdjęcia. Muzuczka była w styczniu i też jest dokładna relacja. A w kwietniu nad morzem jest już wiosna. Miłego pobytu.
Juur też byłam w Perle i mimo uwag wielu ludzi - szczególnie chodzi o windy- ja byłam bardzo zadowolona pod każdym względem. Cudowne 3 tygodnie. Nie wiem tylko czy aktualnie jest kawiarnia otwarta, bo to różnie bywało Fajnie jak działała i codziennie ktoś grał, więc można było posiedzieć, potańczyć ...
Życzę Tobie wspaniałego czasu i super zabiegów
Dzisiaj u mnie 3424, dzwoniłam do NFZ kiedy przewidziany jest przydział, odpowiedź - pod koniec II kwartału, czyli u mnie około 18 miesięcy czekania, wypada koniec maja lub czerwiec całkiem przyjemne miesiące.