Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
eluunia pisze:Margot już po Ciebie jadę [ obrazek zewnętrzny ]..zaszyjemy się na zadupiu jak piszą dziewczynki i odpoczniemy od wszystkiego mam jeszcze dwa dni urlopu
krecik pisze:no to trzyj w rękawiczkach tylko nie takich skórzanych ani drelichowych
Szczerze mówiąc to liczyłam Kreciku na Ciebie - nie sypiasz w nocy to może trochę byś potarł tych ziemnaczków zamiast włazić w szkodę na działkach np. Biedroneczki
Widzę że wszystkim humorek się poprawił ...mnie też ..strasznie się dziś denerwowałam moja najmłodsza córunia zdawała egzamin na prawo jazdy ....i zdała taka jestem z niej dumna ...z drugiej też bo zdała w grudniu ale moje nerwy poszargane chyba zacznę trzeć te placki dla spokojności :lol [ obrazek zewnętrzny ]