Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Dzień dobry ,poranna zmiana
Pogodny ,chłodny dzień
Koniec świętowania ,inne smutne święto, w obliczu wojny
Przedwiośnie ,chociaż to pocieszenie
Devil ,poranna kawusia ,herbatka
Jak codziennie , pozdrawiam z pracy
Spokojnego , pogodnego dnia
Dzionek był piękny i wszyscy w plenerze, nawet Białe Damy gdzieś się ,,,, ulotniły mam nadzieję że wszyscy w dobrej kondycji i zdrowiu ,Pozdrowienia, Serdeczności i Buziole Przesyłam
Dzień dobry ,poranna zmiana
Nocna mniej ,rano trzeba do pracy
Słoneczny chłodny ,pogodny dzień ,niech tak pozostanie
Hello nocne marki ,cisza w temacie
Spokojnego ,pogodnego dnia ,pozdrawiam https://www.bing.com/videos/search?q=Ka ... ORM=VDRVRV
Grażynka kawowo a Gienia szampańsko-dobrze że nie trzeba czekać do .....13-stej Miło ten słoneczny dzionek się zaczął i oby tak zostało już do prawdziwego ciepełka ,Witam, Pozdrawiam ,Serdeczności Przesyłam, za Życzenia Dziękuję Miłego popołudnia i wieczoru życzę,Buziaki
Dzień dobry
Hello nocne marki ,cisza w temacie
Pogodny chłodny ,słoneczny dzień
Na szampana nie zagościłam ,tak czasami bywa
Weekend ,piąteczek na horyzoncie
Pozdrawiam ,miłego popołudnia wieczoru
Witam
Witam troszkę pozwoliłem sobie na malutki wolontariat ,bo aż wstyd ,że wiadomości z TV bądź z radia.
Oczywiście każdy KOZAK, no ale jak co do czego to Nawet taki Twardziel te 125 kg i 190 cm WYMIĘKA
Jeden gest potrafi Otworzyć lub Pobeczeć się .
W swoim życiu Widziałem Tragedię w Sebrenicy
Teraz widziałem to co jako dziecku opowiadała Babcia.
Wypisz wymaluj II Wojna - którą poznałem z opowieści Dziś z LIVA .
Zastanawiam się jak DŁUGO CI WSPANIALI Ludzie na tych Dworcach -POCIĄGNĄ
Zadacie Pytanie Co Jest Potrzebne
WSZYSTKO TYLKO ,że jest Problem z logistyką
I Komunikacją pomiędzy POMAGJĄCYMI
Dzień dobry
Dobrze że Gienia z poranną kawusią zagościła
Weekend ,sobota prace w ogrodzie
Pogoda , wykorzystana w plenerze
Smutne realia ,wiadomości ,cieszmy się tym co mamy
Spokojnego pogodnego dnia ,pozdrawiam
Poranna kawka zaserwowana ,Gienia i Grażynka zagościły ,Darek z wiadomościami które niestety nam towarzyszą i chyba długo będą ,a wszyscy wyczekujemy normalności, zanosi się na wielki wysiłek i wyrzeczenia na korzyść pokrzywdzonych Sąsiadów pozbawionych dachu nad głową , cierpiących i umierających w bombardowaniach morderców putina, nie stosujących się do żadnych zasad i to w 21 wieku w Europie która prawie bezradnie się temu przygląda ,Pozdrowienia, Serdeczności Przesyłam i mimo wszystko miłego popołudnia życzę