Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witam wszystkich ponownie po prawie dwuletniej rozłące - ( zapomniałem hasła i nie jak ponownie nie udało mi się zalogować - nawet z pomocą administracji)
Mój stary nick to Acik61 (może ktoś jeszcze pamięta) dołożyłem więc teraz "Acik61bis"
Pozdrawiam cieplutko
Witaj Aciku , nawet nie wiesz jak fajnie znów Ciebie ,,zobaczyć" .
Myślę , że dużo osób o Tobie pamięta , nie tylko ja .
Pozdrawiam cieplutko z Podlasia .
Witaj Acik, super że jesteś.. Widywałam Cb czasem na FB i miło było, ...
PAMIĘTAM Twe wyjazdy, wpisy i rozmowy ... i z ZUS-u też..., Cieszę się, że napisałeś..
Świetnie, że udało się powrócić....
Wszystkiego dobrego życzę i duuuuużo zdrówka... Do napisania... Pozdrawiam..