ROZMOWY NOCĄ

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
krecik
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 04 cze 2013 17:44
Oddział NFZ: Kujawsko-Pomorski
Staż sanatoryjny: 5

Re: ROZMOWY NOCĄ

Post autor: krecik »

No i kto tak właściwie zgasił to światełko :?: :?: :?: Gorkaa się rwała do tego gaszenia i w sumie nie zgasiła :!:
Kiedyś, w jakimś programie kabaretowym (oj ta skleroza :!: ) padało co jakiś czas pytanie "to grać panie Janeczku, grać?"
Awatar użytkownika
krecik
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 04 cze 2013 17:44
Oddział NFZ: Kujawsko-Pomorski

Post autor: krecik »

Po ponownej analizie zapisów doszedłem do wniosku, że Gorkaa jednak zgasiła światełko a później rozmowa toczyła się po ciemku :lol: :lol: :lol:
Sorki Gorkaa :kwiat: , że tak Cię pomówiłem :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
gorkaa
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 lip 2010 10:57
Oddział NFZ: Podkarpacki

Post autor: gorkaa »

andrzej1955 pisze:Nie gaście, niech zrobi to rano Słoneczko i Zaświeci to duże na niebie :!: :!: :!: jeszcze raz Dobrej Nocy :!: :!: :!:
a Słoneczka dzisiaj tu nie było :(
Awatar użytkownika
malgorzatas
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lis 2013 14:16
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 6
Podziękował: 3 razy
Podziękowano: 2 razy

Post autor: malgorzatas »

andrzej1955 pisze:Ja też pozdrawiam sympatycznych...podglądaczy :!: :!: :!:
Tak Panie Andrzeju..podgladam i czytam..już od dawna :lol: tylko niestety robię to rano..ja jestem raczej ranny ptaszek...o tej godzinie co wy zaczynacie to ja juz dzien kończę...pozdrawiam i zyczę dalszej milej zabawy... ;)
Awatar użytkownika
malgorzatas
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

krecik pisze:No i kto tak właściwie zgasił to światełko :?: :?: :?: Gorkaa się rwała do tego gaszenia i w sumie nie zgasiła :!:
Kiedyś, w jakimś programie kabaretowym (oj ta skleroza :!: ) padało co jakiś czas pytanie "to grać panie Janeczku, grać?"
To byly kabarety Agnieszki Osieckiej....z Panem Gajosem..w roli głownej,ale tez nie pamietam juz tytulu...
Awatar użytkownika
andrzej1955
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 27 sty 2011 16:52
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękowano: 5 razy

Post autor: andrzej1955 »

malgorzatas pisze:
andrzej1955 pisze:Ja też pozdrawiam sympatycznych...podglądaczy :!: :!: :!:
Tak Panie Andrzeju..podgladam i czytam..już od dawna :lol: tylko niestety robię to rano..ja jestem raczej ranny ptaszek...o tej godzinie co wy zaczynacie to ja juz dzien kończę...pozdrawiam i zyczę dalszej milej zabawy... ;)
Pani Małgorzato-cieszę się że jest pani jednym z tych sympatycznych podglądaczy,ranne ptaszki też tu czasami coś piszą :!: ale żeśmy sobie po...panowali :lol: :lol: :lol: pozdrawiam Cię serdecznie...Małgosiu :) :) :)
Awatar użytkownika
malgorzatas
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Witam Pana...nie wiem jakbyś zareagował gdybym napisała po imieniu :?: nie znamy sie,aczkolwiek cząstkowe wiadomości podejrzewam o sobie mamy :lol:
Przyjaciół nigdy za wiele,ja sie cieszę ze zamieniłeś ze mna kilka zdań...pozdrawiam i życze milego dnia..Małgośka :kwiat:
Awatar użytkownika
margot
W naszej pamięci
W naszej pamięci
Na forum od: 26 lip 2010 13:17
Oddział NFZ: Lubelski

Post autor: margot »

BRUDERSZAFT.png
I JUŻ JEST MIŁO I SYMPATYCZNIE :kwiat: :kwiat: :kwiat:
Awatar użytkownika
andrzej1955
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 27 sty 2011 16:52
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękowano: 5 razy

Post autor: andrzej1955 »

Rozumiem że te cyferki,zresztą niepotrzebne,przy moim nicku mówią za siebie :lol: ale aż taki ramol nie jestem żebym się obrażał zwłaszcza tu na forum za to że mówimy do siebie na ty,niektórzy znajomi twierdzą nawet że mam poczucie....humoru ,na spotkaniach zawsze robiłem za seniora,ale z tego co wiem to są tu starsi ode mnie :lol: pozdrawiam :) :) :)
Awatar użytkownika
malgorzatas
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

andrzej1955 pisze:Rozumiem że te cyferki,zresztą niepotrzebne,przy moim nicku mówią za siebie :lol: ale aż taki ramol nie jestem żebym się obrażał zwłaszcza tu na forum za to że mówimy do siebie na ty,niektórzy znajomi twierdzą nawet że mam poczucie....humoru ,na spotkaniach zawsze robiłem za seniora,ale z tego co wiem to są tu starsi ode mnie :lol: pozdrawiam :) :) :)
Andrzeju imienniku mojego meza :lol: to witaj w klubie ja juz tez jestem starym ramolem...ale w sercu mam wiosnę i tak sie czuję... :serce: :serce:
ODPOWIEDZ