Opinie o Iwoniczu w zimie

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
forumowicz

Opinie o Iwoniczu w zimie

Post autor: forumowicz »

Poprosz e o opinię czy warto jechać zimą ? Można gdzieś potańczyć ? Ile jest ludzi? co otwarte a co zamkniete? ;)
Dzieki :)
Awatar użytkownika
kociu
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 24 sty 2013 18:51
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 0

Re: Opinie o Iwoniczu w zimie

Post autor: kociu »

Witaj!!! Wróciłam w listopadzie z Iwonicza było superowo ,jest gdzie potańczyc ,pospacerować a najwazniejsze jak jest fajne towarzystwo ,to pora roku nie ma znaczenia .Osobiscie polecam Iwonicz -Zdrój .Pozdrawiam :D
forumowicz

Bardzo dziękuję Kociu :) za info może ktoś jeszcze cos dopisze? pozdrawiam cieplutko.
P.s Miałam na mysli Iwonicz Zdrój ;) :lol:
henrys66
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 30 cze 2013 20:56
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 13
Podziękowano: 1 raz

Post autor: henrys66 »

Witaj byłem trzy razy w Iwoniczu w różnych porach roku , raz byłem w lutym i było naprawdę super.Jak już ktoś pisał wszystko zależy od towarzystwa.Jest kilka miejsc gdzie możesz potańczyć ,przede wszystkim Krakowiak ,Klimat ,może jeszcze mniej popularna Glorietta.W tym roku w lecie tańczyliśmy w barze na górce na powietrzu , nie wiem jak będzie tam w zimie , ale na pewno polecam pstrąga.W zimie fajna atmosfera była też w Górniku. :) :) :) .Miłego wypoczynku.
forumowicz

Witaj Henry66 Bardzo dziekuję za opinię postaram sie odpocząć w fajnym składzie ,tzn gronie :lol:
Awatar użytkownika
kociu
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 24 sty 2013 18:51
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 0

Post autor: kociu »

To jeszcze ja ,jesli nie tajemnica to kiedy jedziesz i gdzie to napisze coś wiecej ,bo ja już kilka razy byłam w Iwoniczu-Zdroju, a faktycznie potanczyc mozna w Krakowiaku i Klimacie bardziej disco ,Górnik i Zdrojowa oraz Wisła bardziej dancing ,na górce zimą nie ma tańcy ale rybki smażone super. :P
eliaszowka
Na forum od: 04 lis 2013 06:03
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: eliaszowka »

Byłam w Iwoniczu cały grudzień..rzeczywiście tance sa wszędzie jesli tylko ktoś jest zdrowy i ma na nie ochotę...ale poza tym nic innego...Iwonicz zimą fatalny-drogi oblodzone i nie sypane..biblioteka na samym dole-raz operetka i to w marnym wykonaniu..lokale nastawione bardziej na grzańce niz na dobre jedzenie -oczywiście oprócz "Zdrojowej" tam jedzonko wysmienite...Zaopatrzcie się w pewne artykuły spozywcze bo sklepy-z nazwy tylko "Delikatesy" odstraszają!!!Jeszcze nigdzie nie spotkałam tak marnego zaopatrzenia i i nieporzadku w sklepach-zeby nie powiedziec -syfu...To moja opinia-więcej do iwonicza nie pojadę...a juz napewno nie w zimie...
wandzia
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 06 maja 2012 15:57
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: wandzia »

Byłam w Iwoniczu na przełomie marca i kwietnia 2013r./wielkanoc/Zima była ostra , ale było cudownie w miłym towarzystwie. :) Nie chodziłam do sklepów bo niczego mi nie brakowało.Dużo spacerowaliśmy,tańce też były - ;) Iwonicz zimą też ma swój urok.Pstrąg naprawdę był smaczny.Ale to jest tylko moja skromna opinia o tym miejscu.
Awatar użytkownika
Atja
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 28 sty 2014 18:58
Staż sanatoryjny: 13
Podziękował: 1 raz

Post autor: Atja »

Witam, ja byłam w marcu 2 lata temu. Było rewelacyjnie. Na tańce głównie chodziłam do Krakowiaka. Delikatesy wtedy było ok.
ODPOWIEDZ