Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witam
Wiosna
ptaszek sobie frunie z dala
w górze słońce nacyndala
żaba w wodzie dupę moczy
zobacz kużwa jaki dzień ...uroczy
Słoneczne Pozdrowienia i Serdeczności na Miłe Popołudnie i Wieczór
Dzień dobry
Pogodny chłodny ,słoneczny dzień
Wiosennie ,niech nam dzień osłodzi ,smutne wiadomości
Gienia śniadanko ,zawsze wskazane
W pracy tylko pudełkowe ,bez wyboru
Oczekujemy na wyjazdy ,tylko oby nie wypadło inaczej
Zameldowanie w pracy ,pozdrawiam
Spokojnego pogodnego dnia
Śniadanie to podstawa ,zawsze się zastanawiam jak ...można jeść około 12 śniadanie ?
Babcia ,która mnie wychowywała i miała duzy wpływ -Zawsze Twierdziła że Podstawa to Dobre Sycące śniadanie ,aby Była SIŁA
Może fakt z powodu schorzenia - Mam troszkę inne cykl poranny niż Wszyscy .
Choć nie ukrywam może to już te lata ,że na 2 śniadanie około 11-11,30 preferuje te naturalne BOMBY OWOCOWE czy WARZYWNE
Nawet smakuje mi koktajl ze szpinaku czy innej zieleniny jakieś pory naciowe czy inne zielsko z jakimś jabłkiem ananasem imbirami czy...
A dzionek faktycznie bardzo fajny i SŁONECZKO pokazuje że ..wiosna weszła pełną Parą