Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
krecik pisze:No i kto tak właściwie zgasił to światełko Gorkaa się rwała do tego gaszenia i w sumie nie zgasiła
Kiedyś, w jakimś programie kabaretowym (oj ta skleroza ) padało co jakiś czas pytanie "to grać panie Janeczku, grać?"
To byly kabarety Agnieszki Osieckiej....z Panem Gajosem..w roli głownej,ale tez nie pamietam juz tytulu...
Trochę nie tak. To był Kabaret Olgi Lipińskiej, a pytanie "Panie Janeczku, mam grać?", zadawał pan Czesio.
andrzej1955 pisze:Ja też pozdrawiam sympatycznych...podglądaczy
Tak Panie Andrzeju..podgladam i czytam..już od dawna tylko niestety robię to rano..ja jestem raczej ranny ptaszek...o tej godzinie co wy zaczynacie to ja juz dzien kończę...pozdrawiam i zyczę dalszej milej zabawy...
Małgosiu tutaj wszystkie ptaszki są mile widziane i te ranne i wieczorne