Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Medi nie śpi .Zadupie mi śniegiem zawiało ,prąd odcięli , internetu nie było . Klęska ...i podobno dziś też tak będzie.
Kruszynko bierz mamuta na przechowanie ,odwdzięczę się jakoś
Wstępnie zaplanowałem że dziś posadzę truskawki.
Całe 60 nowych sadzonek.
I co 10 cm śniegu.
Miało być otwarcie Sezonu na działce Nawet pojawił się Pan od Solarów i odpalił wodę .
Prawdopodobni NIC nie zamarzło
Tylko 10 cm Śniegu
Dobrze ,że nie miałem parcia na Nowe gumy bo pod Częstochową kilku kierowców miało SUPER PECHA a Szczęśliwi byli Panowie od Lawet ponad 20 samochodzików na odcinku 2-3 km Nowej autostrady na Gdańsk.
Może za tydzień ...
Małgosiu nie przejmuj się. Zawsze się ktoś znajdzie
komu przeszkadza to, ze mile spędzamy czas na forum.
Myślę, że nie zrobił to ktoś kto był za tym aby ponowić
poranne śniadanie. Pełno "wredniochów" jest i z tym trzeba się
zawsze liczyć, że mogą zrobić komuś koło dupy.