Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Darku nie naruszyłam...nie wiem o co chodzi....2 lata mnie nie było...dziewczyny chciały śniadanie...zaczęłam robić...wkleiłam kanapki i się zaczęło...ktoś bardzo mnie nie lubi....ale dam sobie radę..szkoda mi tylko że Admin ma pracę...bo on musi zareagować napisać do mnie...upomnieć..no cóż myślałam że ludzie się zmieniają....ale jestem za wielką optymistką......
A ja nie wiem o co tu chodzi, i nie chcę wiedzieć.
Gdzie nie zajrzałem tam klutnia, niesnaski i niedopowiedzenia...
Ludzie się ożywiają i ... Tak było kiedyś?
Gratulacje.