Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Wiosna idzie panowie
Nowa kurteczka, pantofelki, warto coś zmienić.
Ożywienie jest i dobrze..... ludzie żyją, pojawia się chęć zmiany
Nie zawsze na lepsze ale jednak
Ogólne ożywienie to sygnał, ze coś się dzieje, nie ma zastoju
Powrót do życia po jałowej zimie.... a może właśnie
warto poszaleć
Qrde, nie rozumiem ludzi, którym wszystko przeszkadza.
Tacy powinni się przenieść stąd na inny portal...
Doczytałam, że wiecie kto zgłosił więc napiszcie kto to.
Dowiedzmy się bez domysłów, nie powinno to być tajemnicą.
malgorzatas pisze: 02 kwie 2022 18:52
Darku nie naruszyłam...nie wiem o co chodzi....2 lata mnie nie było...dziewczyny chciały śniadanie...zaczęłam robić...wkleiłam kanapki i się zaczęło...ktoś bardzo mnie nie lubi....ale dam sobie radę..szkoda mi tylko że Admin ma pracę...bo on musi zareagować napisać do mnie...upomnieć..no cóż myślałam że ludzie się zmieniają....ale jestem za wielką optymistką......
malgorzatas nie przejmuj się .To nie jest kwestia lubienia Ciebie bądź nielubienia .To jest czysta niczym nie zmącona zawiść ludzka .Ja nie wiem kto to i nie wnikam nawet kto .Wiem tylko że ktoś się poczuł dotknięty że "przyszli jacyś tacy i zaczęli dobrze się bawić a przecież to wszystko moje ,moja piaskownica ,moje zabawki i nie ma miejsca dla innych .
Witajcie Kochani...prawda to co piszesz...ale mnie tylko martwi że Admin ma więcej pracy....Ja sie zawsze martwię innymi...taka jestem On ma tyle swoich spraw i jeszcze tutaj musi usuwać posty bo komuś nie nie podoba....przez tyle lat bytności na forum..nigdy nikogo nie zgłaszałam...nie udzielałam się w dyskusji...to nie moja bajka...jeszcze chcę trochę pożyć i być na ślubie Wnuka
Dziendobrywieczór. A ja chyba domyślam.sie o co może chodzić. Zdjęcie pochodzi z bloga kulinarnego. Być może ktoś tu jest taki chop do przodu i uważa że nie można ściągać zdjęć bez zgody autora - tak prosto rzecz ujmując...
Ale może się mylę. Może faktycznie to zwykła złośliwość...Małgosiu, nie przejmuj się, ja bym się chętnie poczęstowała, ale się spóźniłam wyjedli mi wszystko !