Reality Show
- darek
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 16 lut 2012 20:21
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 13 razy
- Podziękowano: 84 razy
Reality Show
Pomijam teleturnieje
Chciałbym się skupić na tych bardziej popularnych.
Była sto lat temu Sławna Randka w Ciemno -okazało się po latach być już programem ustawionym bo dobierano Osoby jak i nagrody
Obecnie jest kilka ciekawych programów Ślub od pierwszego spojrzenia - Projekt gdzie fachowcy dobierają potencjalne pary,
Jest sławne sanatorium jest i Rolnik poszukujący
Ale od jakiegoś czasu pojawił się chyba duński lub angielski projekt Magia nagości
Fakt program emitowany po godzinie 22 i dość mało popularnej stacji
Ale okazuje się że z dość dużą oglądalnością
Zastanawiam się czy Zdecydowalibyście się na udział w tych projektach i pytanie w których
Czy zdecydowalibyście się pokazać szerokiej publiczności Swoje Życie
Znam ,poznałem kilka Osób ,które pokazały swoje Prywatne Życie
Dla niektórych skończyło się to pozytywnie
Dla niektórych pomimo ,ze to już kilka lat totalnym hejtem czy nawet wykluczeniem
-
Bibi2
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 07 kwie 2021 14:26
- Podziękował: 71 razy
- Podziękowano: 77 razy
Re: Reality Show
Nie pasjonuję mnie takie programy, owszem wiem co w trawie piszczy (wTV) , od czasu do czasu obejrzę ale to nie moja bajka.
Szczególnie trudnym do zrozumienia są dla mnie motywy dla których biorą udział osoby starsze , tutaj mam szczególnie na myśli sławne Sanatorium miłości. Ok, szuka się kogoś ale ta psychoanaliza ? nie ......
Ja bym nie wzięła udziału
- darek
- Przyjaciel forum

Ale jak Ktoś kiedyś powiedział są 'EKSHIBJONIŚCI " <którzy lubią się obnażać przed światem .
Może przytoczony przykład z Sanatorium jest zbyt mocny ,ale program ,który czy o którym ostatnio się mówi.
Magia Nagości.
I występ ludzi o innej orientacji seksualnej.
Wiem ,że wkładam kij w mrowisko bo Polska to w 99% Kraj jednej religii.
-
Kleinehexe
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 20 mar 2020 22:12
- Podziękował: 26 razy
- Podziękowano: 73 razy
Jest jednak drugi aspekt, druga strona medalu. Oglądalność. Gdyby jej nie było, nie rozwijałoby się zjawisko takiego ekshibicjonizmu. Ludzie lubią podglądać cudze życie, lubią o tym poplotkować, oceniać, opiniować. Często też się porównują, co może rodzić frustruję, jeśli wychodzimy w tym porównaniu na minus, zapominając, że najczęściej przedstawiony obraz nie jest prawdziwy, że jest podkoloryzowany, ukazuje tylko pewien wycinek rzeczywistości.
Takie programy bazują też na naszych dobrych stronach, takich jak empatia. Wzruszamy się, słuchając smutnych historii życia bohaterów i cieszymy z hapy endu. Ważne, że są emocje, nie ważne czy to film, książka, reportaż, czy program rozrywkowy.
Odpowiadając na pytanie Darka: nie nie wzięłabym udziału w takim programie, bo nie mam takiej potrzeby, ale jak ktoś taką ma, niech to robi. Czy tylko jest świadom konsekwencji, nie tylko pozytywnych, ale i negatywnych?
- darek
- Przyjaciel forum

Rolnik może mieć PROBLEMY
Sanatorium pojawiają się przecieki
a i inne programy mają problem z oglądalnością
No choć pojawia się informacja ,że jest nabór do kolejnej Edycji Magii nagości