Inowrocław Przy Tężni Przy Stawku 12

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Awatar użytkownika
BarbaraG
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 19 sie 2018 12:24
Oddział NFZ: Pomorski
Staż sanatoryjny: 4
Podziękował: 41 razy
Podziękowano: 24 razy

Re: Inowrocław Przy Tężni Przy Stawku 12

Post autor: BarbaraG »

dani888 pisze: 13 kwie 2022 20:13 Hej ! Wczoraj dzwoniłam do nich , chodziło mi o turnus płatny i niestety , mają już rezerwacje na początek przyszłego roku :shock: . To chyba o czymś świadczy , prawda ?
Przyszłym kuracjuszom tego sanatorium życzę wspaniałego pobytu i zabiegów , które pomogą stanąć na nogi ;) . Pozdrawiam :) .
Byłam komercyjnie we wrześniu 2021. Chciałam zarezerwować sobie pobyt na 2022 rok. Niestety nie mieli miejsc. Mam rezerwacje na drugą połowę mają 2023. Można próbować i dzwonić. Tak udało mi się wcisnąć we wrześniu 2021, bo ktoś zrezygnował. W ciągu trzech tygodniu od telefonu już jechałam. Jak ktoś wybiera się samochodem trzeba wcześniej zadzwonić i dokonać rezerwacji. Mają mało miejsc parkingowych, a przed sanatorium porażka z parkowaniem. Pozdrawiam i życzę miłego wypoczynku. 👍😁
Awatar użytkownika
Narewka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 19 wrz 2011 19:31
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 33
Podziękował: 4 razy
Podziękowano: 16 razy

Post autor: Narewka »

Widzę na stronie biura Medical Chemist ,że mają dużo terminów w tym ośrodku.Może coś dopasujesz.Powodzenia.
cin33
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 28 mar 2022 14:43
Staż sanatoryjny: 1
Podziękował: 3 razy

Post autor: cin33 »

[/quote] Jak ktoś wybiera się samochodem trzeba wcześniej zadzwonić i dokonać rezerwacji. Mają mało miejsc parkingowych, a przed sanatorium porażka z parkowaniem. Pozdrawiam i życzę miłego wypoczynku. 👍😁
[/quote]

Dzięki BarbaraG za info o parkingu, zaraz dzwonię.
Awatar użytkownika
DorotaB
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 25 maja 2011 15:33
Staż sanatoryjny: 10

Post autor: DorotaB »

W "Przy Tężni" zawsze jest problem z parkowaniem i jeśli komuś nie udało się wykupić miejsca parkingowego to można szukać bezpłatnej miejscówki przy kortach tenisowych albo przy końcowym przystanku autobusowym (ok. 5 min. od wejścia do sanatorium ) ale tam też trzeba mieć farta.
Awatar użytkownika
dani888
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 12 lis 2019 20:15
Oddział NFZ: Podlaski
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: dani888 »

Dzięki dziewczyny za info ale po 20-ym kwietnia muszę już na coś zdecydować się i dokonać rezerwacji bo czas szybko leci .
Narewko , sprawdzę jeszcze te biuro o którym piszesz a może ?? :)
Sprawdzałam też inne obiekty w Inowrocławiu ale opinie różne , na stronach też różnie , trzeba wszędzie dzwonić i dopytywać się o wszystko , niestety .
Pozdrawiam wszystkich cieplutko , jak coś załatwię to dam znać :kwiat: .
ODPOWIEDZ