Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
I tu zgadzam się całkowicie z wypowiedziami Gieni i Kleine .
Jarkoz a co powiedziałbyś gdyby ktoś Ci codziennie kazał odmawiać różaniec na klęczkach ?
Bo znam i taki przypadek...
jarkoz pisze: 22 kwie 2022 16:36
Kleinehexe mój światopogląd to moja prywatna sprawa. Nie obnoszę się z tym , zadałem tylko pytanie. Szukanie osób, którzy mają podobne poglądy polityczne na tym forum ,do zamieszkania w jednym pokoju w sanatorium to chyba nie jest normalne. Byłem już 10 razy w sanatorium z różnymi ludźmi, o różnych poglądach i nigdy nie było spięć w pokoju. Może to autorka postu jest nawiedzoną fanatyczką ?
Super
A moze nie byłes zbyt ORTODOKSYJNY
Byłem gdzie od 3-4 dnia pobytu Towarzystwo stolikowe WPROWADZIŁO nakaz chodzenia na Majowe
Gdzie sprawdzano Mnie gdzie siedziałem w niedziele w Katedrze
Z Całym Szacunkiem było by fajnie gdy ludzie nie ingerowali w innych.
Czekam na anons
POSZUKUJE BRATNIEJ DUSZY KTÓRA PODCZAS POBYTU W ..NIE ODMÓWI IMPREZOWANIA
Bez przesady, nigdy bym na to nie pozwolił . Podam inny przykład....Od rana do wieczora rzyganie na obecnie rządzących. Wtedy byłoby ok ? Zresztą ... czym innym jest wiara,a czym innym zaślepienie polityczne .