Szukam współlokatorkę do pokoju (10-31.05.2022)

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
kryzny
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 20 sty 2015 09:26
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 5

Re: Szukam współlokatorkę do pokoju

Post autor: kryzny »

Tamaryszku Nie obrażaj Alicji !!! Jest życzliwą empatyczną osobą Wielu ludziom pomogła Ma rzetelną wiedzę i chętnie się nią dzieli Nigdy nie odmawia pomocy Ty komuś pomogłeś? Czy tylko obrażać i dokuczać umiesz?
Bibi2
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 07 kwie 2021 14:26
Podziękował: 71 razy
Podziękowano: 77 razy

Post autor: Bibi2 »

Ale Wy macie problemy , a Kobieta tylko chce przyjemnie mieszkać bez zgrzytów polityczno-ideologicznych :(
Tamaryszek
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 26 wrz 2021 14:02

Post autor: Tamaryszek »

kryzny pisze: 23 kwie 2022 09:51 Tamaryszku Nie obrażaj Alicji !!! Jest życzliwą empatyczną osobą Wielu ludziom pomogła Ma rzetelną wiedzę i chętnie się nią dzieli Nigdy nie odmawia pomocy Ty komuś pomogłeś? Czy tylko obrażać i dokuczać umiesz?
"Co ma piernik do wiatraka" ale wzruszyłem się do łez :shock: . Kto następny do pomocy towarzystwa wzajemnej adoracji?
Awatar użytkownika
jan19557
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 15 sie 2012 13:01
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 22
Podziękowano: 3 razy

Post autor: jan19557 »

Pewnie i mnie się dostanie ale będę musiał to jakoś przeżyć Nie wchodząc w szczegóły napiszę krótko i tylko raz bez względu na ocenę tego wpisu. Tamaryszku jesteś moim ziomkiem ale muszę być uczciwy. Przynosisz wstyd naszemu regionowi swoimi postami w tym temacie. :( :? :oops:
Tamaryszek
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 26 wrz 2021 14:02

Post autor: Tamaryszek »

Janie Twoje słowa przyjmuję z pokorą i naprawdę szczerą skruchą. Przy najbliższej okazji posypiesz moją głowę popiołem! Ale co ja biedny pocznę jak zdrowa rybka płynie pod prąd, a śnięta z prądem co widać, słychać i czuć.
woj209
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 23 sie 2010 09:13

Post autor: woj209 »

Podałam datę - ale dzięki za 3 grosze - więcej w skarbonce - pozdrawiam z uśmiechem
Awatar użytkownika
Małgosia69
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 14 cze 2011 22:49
Oddział NFZ: Łódzki

Post autor: Małgosia69 »

Woj209 mam myśl, porzuć Szczawno, porzuć dyskusje i jedź ze mną. Do Ustronia. Termin podobny. A towarzystwo wyśmienite. Zapewniam :lol: Będzie Ci jak w niebie.(Tance , hulance, swawole. Ale bez przegięcia. ) I mnie też. :kwiat: :serce:
Awatar użytkownika
jacky6
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 05 mar 2014 14:39
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 8
Podziękował: 34 razy
Podziękowano: 36 razy

Znalazłam współlokatorkę do pokoju

Post autor: jacky6 »

Szukałam współlokatorkę do pokoju.
I znalazłam jakieś guzy.
A Admin już się skrada i lada chwila założy kłódkę.
Nie wiem, czy zdążyłem - ale ...

:mrgreen: Sometimes it's nice to live your dreams with your feet firmly on the ground ... :ugeek:

ogrodnik
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 02 sty 2021 19:47

Post autor: ogrodnik »

Tamaryszek, mnie do tutejszego betonu daleko, o czym każdy wie, ale wypraszam sobie tego typu epitety.
To że nie zgadzam się z twoim światopoglądem, szanuję twoje zdanie, masz do niego prawo.
Natomiast nazywanie Idiotami wszystkich tych którzy mają inne zdanie, nie przystoi.
Pozdrawiam
Awatar użytkownika
sztani
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 28 gru 2012 09:59
Oddział NFZ: Pomorski
Staż sanatoryjny: 12
Podziękował: 2 razy
Podziękowano: 7 razy

Post autor: sztani »

W końcu Forum ożyło . Każdy ma prawo do wyrażania swoich opinii jeśli nie obraża innych czy uczuć czy postaw :) Nie przesadzajmy z tym GURU Forum . Siedząc na wygodnym fotelu można pisać wszystko czego dusza zapragnie jednak choć przez moment zastanowić się trzeba czy kogoś to nie zaboli ,dotknie. A polityka wszędzie wchodzi nawet nie pytana i są osoby które tym żyją tu na forum . Pozdrawiam niedzielnie FORUM .Co do zamknięcia tego tematu daleka droga . jest dyskusja i tak ma być. Adminie nie zamykaj :) :) :)
Zablokowany