Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Proszę tych którzy już wiedzą gdzie są sanatoria godne plecenia , ja byłam tylko w Muszynie w Revita było ok warunki bytowe dobre wszystkie zabiegi na miejscu , tylko w zimie nudno wszystko pozamykane małe miasteczko dlatego , ale polecam Muszynę latem .. Czekam na propozycje gdzie są warunki dobre chodzi mi o pokoje i pełny węzeł sanitarny w pokoju , oraz zabiegi na miejscu , no przy okazji jakaś kawiarenka na miejscu jak by było strasznie nudno, ale najważniejsze zabiegi i oczywiście warunki w pokojach dobre ?? Dziękuję
Polecam Horyniec Zdrój, szczególnie latem lub wczesną jesienią,świetne zabiegi, profesjonalna obsługa warunki dobre (Dom zdrojowy) lub b. dobre (Krus).Siarka w basenie, borowiny basen aqua. Cicho, spokojnie i zielono, aż dech zapiera głownie tym dla których wieczne korki i powietrze pełne spalin jest codziennością. Kuracjusz czuje się tam jakby był najważniejszą osobą, dla której wszystko się wokół kręci. Jeśli do tego dołożyć wspaniałe wycieczki po bliższej i dalszej okolicy, miłe towarzystwo i sporo rozrywki -efekt terapeutyczny-murowany. Choć byłam w kilku bardziej znanych kurortach (Krynica, Ciechocinek,Polańczyk) nigdzie nie byłam tak serdecznie traktowana jak w Horyńcu.Na pewno tam kiedyś powrócę.Odnośnie znajdującego się tam jeszcze sanatorium Bajka nie mam zdania, ale warunki są dużo gorsze i nieporównywalne z ww.
Ja polecam Busko-Zdrój 23 Wszur, pełny profesjonalizm i wszystko na poziomie, od jedzenia po pokoje i na zabiegach kończąc. Polecam także Lądek Zdrój, ze względu na komorę niskich temperatur, jest ona z nowszych generacji. Pozdrawiam.
Zgadzam się z opinią JFK.Najlepszym sanatorium (nie tylko w mojej opinii,ale również opinii NFZ,w rankingu Polityki) jest Wojskowe Sanatorium w Busku Zdroju.Warunki porównywalne w większości pokojów z kilkugwiazdkowym hotelem.Zabiegi-pełen profesjonalizm oraz świetnie wyszkolona w wielu metodach kadra.Drobiazgi typu internet,basen,biblioteka,fryzjer,kosmetyczka,wypożyczalnia rowerów,kijków do chodzenia - zapewnione.Samo Busko trochę nudne,ale jeżeli chodzi o leczenie i rehabilitację - nie ma lepszego miejsca.
Ja również kocham Lądek i jeżdżę tam bardzo często.
Witam, Wróciłam z sanatorium Gryf w Połczynie Zdroju. Przed wyjazdem czytałam opinie, które mnie trochę przeraziły. Jestem bardzo zadowolona z pobytu, warunki dobre, pracownicy sympatyczni, okolica ładna. Nie mam powodu narzekać. Z przyjemnością pojadę tam jeszcze raz. Pozdrawiam
Polecałbym sanatorium REVITA w Muszynie. Byłem niedawno na przelomie stycznia i lutego br. Oczywiscie jako stary narciarz postanowilwem połaczyć jeżdżenie na nartach z zabiegami. Nie ma lepszych warunków? Nowy kompleks Dwie Doliny - oddalony o 4 km(Szczawnik) daje pole do relaksu na nartach. Ktoś napisał, że zima w Muszynie nudno...Nawet nie miałem czasu nudzić się. W dzień zabiegi, obiad i start na Szczawnik- Wierchomla. I tam narty do kolacji. Świetnie przygotowane stoki. I duzy wybór tras.Stosunkowo tanio.Parking przy wyciagach i darmowy postój. Blisko -ok.10 km jest Krynica i m.in. Jaworzyna Krynicka. Jak nie jeżdzisz to chociaż wjedź wyciagiem parę razy , zwłaszcza na zachody Słońca.Na szczycie widać pasmo Tatr - pieknie.Dobrze mieć przy sobie samochów, bo daje to ogromne pole manewru.
Revita w dobrym obiektem do zabiegów, dobrze zlokalizowanym.Blisko do miasta, do Złockiego, Szczawnika i wiele szlaków naokoło. Jest w czym wybierać. Dla malkontentów, znakomite połączenie (busy non stop) do Krynicy gdzie niektórzy lubią BYWAĆ...Sanatorium dla osób aktywnych - w sam raz!!! Pokoje lepsze od strony wejscia głównego bo z lepszym widokiem .Druga strona na stromą górę z lasem - gorzej. Drazniacy MINUS to horendalnie drogi parking za turnus- płacimy za postój auta - 105 zł!!!!. Sam pobyt kosztował w pokoju dwójce 325zł(cena przystępna , ale parking to juz przesada!!! Imprezy wieczorkowe stosunkowo rzadkie, ale mozna sobie wyjść do sąsiednich obiektów. Zimą jest czynne za Popradem -ok.500m wspaniałe mlodowisko, oswietlone , idealnie zadbane, full wypozyczalnie- jeździć można do 20tej!!! Personel w Revicie uprzejmy, personel medyczny b.życzliwy -miłe wspomnienia. Ognisko przed Revitą pałiło się i były spiewy. Wystarczy luknać na Youtube i zajrzeć na miniaturę REVITA WITA . Przy dobrze nastawionym towarzystwie mozna odpocząć. P O L E C A M.
Jovanka....warto marzyc...a jak sie bardzo chce to sie spełni..wiec marz ile sil to moze spotkamy sie gdzies na szlakach.AAAA zapomnialam powiedziec ze polecam "Czekolade Club" kawiarnia z przemiła dziewczyną.Mozna z Nia porozmawiac o Muszynie o siatkarkach....o zyciu...naprawde mila