Spamowanie -ZAŚMIECANIE postów
Re: Spamowanie -ZAŚMIECANIE postów
Witam- wiesz co Darku?! Moje wrażenie jest inne. Z dotychczasowych moich doświadczeń na forum wynika. że Admin ( z całym szacunkiem do dej osoby ) ale i w większości zgłaszający swe uwagi forumowicze nie dopuszczają by było coś nie na temat- lub uważają że zgłaszana uwaga nie wnosi nic wielkiego do dyskusji. znaczy się- jest demokracja: większość stanowi. Może to się nie wszystkim podobać. Ale należy to uszanować. Pozdrawiam
- darek
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 16 lut 2012 20:21
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 13 razy
- Podziękowano: 84 razy
Niepotrzebnie moze utworzyłem Teamt ,ktory nikomu nie słuzy
Zgadzam sie
Zgadzam sie również ,że nie fortunnie UŻYŁEM SŁOWA SPAM
Na poczatku lutego wybieram sie na 21 dniowy pobyt poszpitalny zafundowany przez NFZ postanowiłem poszperać na Forum ,aby
Tak poprosiłem Panie w NFZ aby nie był to kolejny enty raz Kołobrzeg tylko cos innego - wzgledu nawet Kontroli w zabrzańskiej klinice podczas podbytu poszpitalnego
Sprawdzilem sa załozone dwa watki n/t tego osrodka -jednakże NIEMA -Opini sa natomiast 2 zapytania i konwersacja nie na temat - temat odbiegający nawet od rzeczywistości Sanatoryjnej.
Tak sam jestem nie bez winy jednakże Uważam a TO MI CHYBA wolno ,ze Skoro JEST caly dział na każdy TEMAT to wypowiadajmy sie dajmy opinie rożnym wydażeniom
Jednakże Dział Oceń Sanatorium winno byc takim dzialem gdzie każdy mogłby zasiegnąc Informacji na tematy POTRZEBNE wszak Osobiście z niejednego pieca sanatoryjnego chleb spozywałem i zdaje Sobie Sprawe jak jest .
Jestem przyzwyczajony i nieraz do pewnych mankamentow czy problemow Wszak w POLSCE mamy TYLKO JEDNĄ kołobrzeska Arke o standardzie SPA ,ale jest nadal wiele obiektow pamiętających czy tez wybudowanych w XIX wieku z jedna latryna na ..pietro.
Zdaje sobie sprawe ,że dzieki pewnym wydarzeniom mamy mozliwośc wypowiadania się i korzystamy z tego jednakże troszke sie poirytowalem ,że prawie NIC nie doczytałem sie na temat interesujacego ośrodka
Pozdrawiam i Przepraszam
prosze zamkąć temat ew prosze o wskazowkę jak to uczynic samodzielnie
Zgadzam sie
Na poczatku lutego wybieram sie na 21 dniowy pobyt poszpitalny zafundowany przez NFZ postanowiłem poszperać na Forum ,aby
Tak poprosiłem Panie w NFZ aby nie był to kolejny enty raz Kołobrzeg tylko cos innego - wzgledu nawet Kontroli w zabrzańskiej klinice podczas podbytu poszpitalnego
Sprawdzilem sa załozone dwa watki n/t tego osrodka -jednakże NIEMA -Opini sa natomiast 2 zapytania i konwersacja nie na temat - temat odbiegający nawet od rzeczywistości Sanatoryjnej.
Tak sam jestem nie bez winy jednakże Uważam a TO MI CHYBA wolno ,ze Skoro JEST caly dział na każdy TEMAT to wypowiadajmy sie dajmy opinie rożnym wydażeniom
Jednakże Dział Oceń Sanatorium winno byc takim dzialem gdzie każdy mogłby zasiegnąc Informacji na tematy POTRZEBNE wszak Osobiście z niejednego pieca sanatoryjnego chleb spozywałem i zdaje Sobie Sprawe jak jest .
Jestem przyzwyczajony i nieraz do pewnych mankamentow czy problemow Wszak w POLSCE mamy TYLKO JEDNĄ kołobrzeska Arke o standardzie SPA ,ale jest nadal wiele obiektow pamiętających czy tez wybudowanych w XIX wieku z jedna latryna na ..pietro.
Zdaje sobie sprawe ,że dzieki pewnym wydarzeniom mamy mozliwośc wypowiadania się i korzystamy z tego jednakże troszke sie poirytowalem ,że prawie NIC nie doczytałem sie na temat interesujacego ośrodka
Pozdrawiam i Przepraszam
- margot
- W naszej pamięci

- Na forum od: 26 lip 2010 13:17
- Oddział NFZ: Lubelski
- Staż sanatoryjny: 6
Inspirując się Twoim postem pozwoliłam sobie na ,, wycieczkę historyczną " i tyle o ile ,, odkurzyłam " takie minimum tematów , które były , zachęcam innych do tego samego ...może mi coś umknęłodarek pisze:Zastanawiam sie wielokrotnie DLACZEGO , dlaczego poprostu zasmiecamy niejednokrotnie czy tez poprostu schodzimy z tematu zdaje Sobie sprawę ,że temat moze sie wypalić czy też byc dla co niektorych forumowiczow poprostu Nudny.
Jest wiele czy było wiele tematow ktore byly bardzo interesujących ,ale poprostu spadly
Poprostu brzydze się zasmiecaniem wątkow
pozdrawiam
-darek
- administrator
- Administrator
- Na forum od: 28 lis 2008 22:27
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 1
- Podziękował: 1 raz
- Podziękowano: 3 razy
Moi drodzy, tak jak Darek napisał, chodzi przede wszystkim o tematy, które mają nieść konkretne odpowiedzi pytającym, czyli te będące w działach sanatoryjnych. Przecież do pisania na każdy temat jest miejsce w tym dziale i tu można pisać praktycznie o wszystkim. Nie ma chyba potrzeby by z pisania o formalnościach schodzić na gotowanie, jak się stało w temacie "Prewencja ZUS" http://www.forum.nasze-sanatorium.pl/vi ... f=2&t=4587, który na wniosek forumowiczów został później przeniesiony do "na każdy temat" i stracił chyba tym samy ważność tego o czym pisano w nim na początku. A przecież istnieje tu wątek kulinarny, a jeśli potrzeba, można założyć kolejne 
Patrząc nieco szerzej na problem, miejmy na uwadze to, że forum jest czytane nie tylko przez forumowiczów, ale też i przez wielu innych internautów kuracjuszy i nie tylko. Wpisują oni do wyszukiwarki konkretne zapytanie, w wynikach otrzymują czasem link do strony forum, wchodzą tu by poczytać i... ups, miało być o konkrecie, a należy przerzucić kilka stron niezwiązanych z tytułem wątku.
Popatrzcie też na punkt 3 i 4 Regulaminu. Zachęcam do pisania na temat. Jeśli zaś przychodzi Wam do głowy myśl by przeskoczyć na coś innego - zmieniajcie wątki, zakładajcie nowe. Będzie przejrzyściej.
Pozdrawiam
Patrząc nieco szerzej na problem, miejmy na uwadze to, że forum jest czytane nie tylko przez forumowiczów, ale też i przez wielu innych internautów kuracjuszy i nie tylko. Wpisują oni do wyszukiwarki konkretne zapytanie, w wynikach otrzymują czasem link do strony forum, wchodzą tu by poczytać i... ups, miało być o konkrecie, a należy przerzucić kilka stron niezwiązanych z tytułem wątku.
Popatrzcie też na punkt 3 i 4 Regulaminu. Zachęcam do pisania na temat. Jeśli zaś przychodzi Wam do głowy myśl by przeskoczyć na coś innego - zmieniajcie wątki, zakładajcie nowe. Będzie przejrzyściej.
Pozdrawiam
-
forumowicz
No niepotrzebnie,no chyba ze chcesz Królem Maciusiem Pierwszym. A ja akurat nie lubie poklasku,wymuszonego uznania i czepiania sie o byle co.darek pisze:Niepotrzebnie moze utworzyłem Teamt ,ktory nikomu nie słuzy
Zgadzam sie
Pozdrawiam i Przepraszam
- Felice
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 09 sty 2011 10:42
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 33 razy
- Podziękowano: 109 razy
To ja teraz będę ta czepialska.A w jakim celu przytaczasz losmiel całą Darka wypowiedź ? To dopiero jest zaśmiecanie,przecież każdy w miarę inteligentny wie do czyjej wypowiedzi odnosisz się.Jedno zdanie odpowiedzi,a przytoczone pół strony.
-
forumowicz
Wybacz ,ale mam prawo czuć się zaśmiecony czytają jego i ciebie. Nie lubie jak ktoś sie panoszy i ma innych w de 
- krecik
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 04 cze 2013 17:44
- Oddział NFZ: Kujawsko-Pomorski
- Staż sanatoryjny: 5
Kochani Forumowicze
Nie róbmy z tego wielkiej tragedii. Darek miał prawo napisać co o tym myśli. W dużej części poparł go (tak mi się wydaje) Admin. My powinniśmy stosować się do punktu 3 i 4 regulaminu (ale chyba tak ściśle nie będziemy
), bo przepisów należy przestrzegać. Z drugiej strony Adminku i inni wejdźcie w sytuację, gdy w pewnym temacie dyskutuje kilka osób i ma wielką ochotę na chwilkę żartów. Czy z tej okazji mamy tworzyć nowy temat i tam się przenosić
ODROBINĘ WYROZUMIAŁOŚCI I LITOŚCI
PROSZĘ

ODROBINĘ WYROZUMIAŁOŚCI I LITOŚCI