Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Po 37 miesiącach oczekiwania i ja się doczekałam Przy numerku 319 dostałam wiadomość
Od 12 maja do 2 czerwca będę w w.w. sanatorium , jeśli ktoś jest lub ostatnio w nim był to bardzo proszę o jakieś najświeższe info.
Pozdrawiam wszystkich , którzy się doczekali
Witam w "Beskidzie" byłem rok temu podczas pandemi pobyt wspominam bardzo dobrze personel super [można niektóre zabiegi przekładać] jedzenie smaczne panie na stołówce bardzo miłe Krynica jest bardzo piękna. Udanego pobytu życzę
Dostałam dziś pocztą skierowanie, w przeglądarce skierowań mam napisane , że jadę do Sanatorium Uzdrowiskowego "Beskid", w liście są podane dwa -Sanatorium Uzdrowiskowe "Mielec" i Sanatorium Uzdrowiskowe "Beskid"...
Czy ktoś tak miał???
Mam nadzieję ,że jednak Beskid , bo mimo ,że ma złe opinie to jednak o wiele mniej złych niż Mielec
Nie wiem co o tym myśleć
Zuzu, okazało się , że jadę do Beskidu bo do nich widniał numer telefon w skierowaniu.
Jestem właśnie w Beskidzie , wyjeżdżam 2 go czerwca, wtedy kiedy Ty przyjedziesz