Dom Zdrojowy Szczawno- Zdrój

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Awatar użytkownika
Narewka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 19 wrz 2011 19:31
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 33
Podziękował: 4 razy
Podziękowano: 16 razy

Re: Dom Zdrojowy Szczawno- Zdrój

Post autor: Narewka »

Odświeżam temat, bo prawdopodobnie za 2 miesiące jednak pojadę do Domu Zdrojowego, choć nie bardzo chcę.Znam Szczawno, byłam tam 4 razy, ale w innych sanatoriach.W Domu Zdrojowym bywałam jedynie na parterze, na koncertach.Mam pytanie do tych, co byli niedawno.
Czy tam są jedynki dostępne dla kuracjuszy z nfz, czy tylko komercja? Jaki i czy w ogóle jest WiFi w budynku i jaki dostęp.Czy te remonty już ukończone?.Czy jakiekolwiek zabiegi są w budynku, czy wszystko w Zakładzie Przyrodoleczniczym?Bardzo proszę o opinie jak najbardziej aktualne.Mam turnus od 17 marca.
A, jeszcze jedno.Czy pielęgniarki są takie do rzeczy, tzn, czy można się dogadać co do jakiegoś dobrego pokoju? Mam zamiar być dzień wcześniej, ale dopiero około 19 godziny.
ODPOWIEDZ