PRZYGODA w SANATORIUM !!!

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
agata8
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 17 lut 2012 19:51
Oddział NFZ: Dolnośląski
Staż sanatoryjny: 4

Re: PRZYGODA w SANATORIUM !!!

Post autor: agata8 »

Byłam raz w sanatorium i z moich obserwacji wynika że coś w tych opowieściach sanatoryjnych jest, ale nie jest to tak nagminne jakby się wydawało. Owszem ludzie szukają tam towarzystwa , zabawy co nie jest niczym grzesznym. Bliższych kontaktów szukają ludzie samotni lub tacy , których związki są nieudane. Byłam bacznym obserwatorem i starałam się nie oceniać innych, choć byłam czasami zaskoczona łatwością z jaką niektórzy zawierali nowe kontakty.
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Agatko w kazdych opowieściach coś jest ,ale gro opowieści z sanatoriów to tylko wymysły,lub marzenia tych co czytaja ksiazki w pokojach ;)
Awatar użytkownika
Felice
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 sty 2011 10:42
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 33 razy
Podziękowano: 109 razy

Post autor: Felice »

Ja uważam,ze każdy ma prawo do przysłowiowej wolności.Nawet związek nie powinien w żadnej formie ograniczać drugiej osoby.Jednakże są zasady,którymi trzeba się kierować.Dla mnie jasne jest,że nie mogę robić niczego co będzie godzić we mnie samą.
Jeżdżę wiele lat do sanatorium,ale nadal mogę patrzeć w lustro bez obrzydzenia.Poznałam tam mnóstwo ludzi.Z wieloma przyjaźnię się bardzo długi czas.Dzwonimy,spotykamy się,uczestniczymy czasem w swoim prywatnym życiu.Często jesteśmy z różnych krańców Polski co wcale nas nie ogranicza.W sanatorium spędzamy czas w zależności od potrzeb grupy-na tańcach,na wycieczkach,na spacerach,ogniskach,imprezach.Są osoby z grupy które więcej czasu spędzają parami-nie zawsze się chce stadnie.Ale to nie znaczy że od razu wymykają się na szybki sex.Są prawdziwe pary.Widocznie tak chcieli by w ich życiu było i mnie nic do tego.
To co mnie najbardziej uderza,to fakt,że ludzie często nie liczą się ze współlokatorami.Nie raz gościłam na herbatce koleżankę,która nie mogła wejść do swojego dość często zajętego pokoju.
Uważam,ze jeżeli poznałam kogoś,i mamy ochotę na coś więcej to moja godność nie powinna pozwolić mi,by robić to w pokoju w którym nie mieszkam sama.
Panowie,chcecie super kobiety,zapewnijcie jej super warunki i super atmosferę. :D
Z uśmiechem i życzeniami,by każdy miał szansę spotkać super kobietę i super faceta.
Awatar użytkownika
andrzej1955
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 27 sty 2011 16:52
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękowano: 5 razy

Post autor: andrzej1955 »

Ludzi ktorych lubimy,szanujemu i dobrze sie z nimi czujemy-nigdy nie za wiele,recepta na zycie to dobre towarzystwo,pogoda ducha a cala reszta to pikus-zapomnialem o dobrej pracy no i placy-pozdrawiam ;) ;)
pogodynka
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 14 lut 2012 18:03
Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski
Staż sanatoryjny: 1

Post autor: pogodynka »

Alice pisze:Panowie,chcecie super kobiety,zapewnijcie jej super warunki i super atmosferę.
Brawo Alice !!!
Panowie weźcie to sobie do serca .....
Awatar użytkownika
andrzej1955
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Pogodynko wszystko ok. ale co z tej drugiej strony-zawsze sa jakies koszta,lepiej by bylo zeby nie moralne-finansowe mozna zniesc gorzej jest z tymi drugimi pozdrawiam ;) :roll:
Awatar użytkownika
darek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lut 2012 20:21
Oddział NFZ: Śląski
Podziękował: 13 razy
Podziękowano: 84 razy

Post autor: darek »

Witam Serdecznie

Czytając posty wydaje mi się ,że to przezylem
W sanatoriach bywał od 1988 roku średnio co 1 rok i 1/2 wcześniej było latwiej teraz jak nie Sanatorium to Szpital Uzdrowiskowy
Znam prawie od podszewki Kołobrzeg- 14 razy , Krynicę x 3 Szczawnicę x 2 Długopole , Wysową ,Ciechocinek , Ustroń ,Ustkę czyli mam malutki przegląd .
Piszecie Państwo ,że tzw przysłowiowy Men winien zapewnic ..lokum do ew Schadzek !! tak ale z drugiej strony jak by to wygladało pokój na godziny?
Nigdy gdyby doszło do takiego zdarzenia nie postapiłbym tak bo wtedy mógłbym Obrazic -Partnerke !!!
Do dziś w Moim telefonie po tak licznych pobytach mam około 10 nr telefonow do Znajomych -tak Znajomych Bo co w każdym Związku zwłasza tym sanatoryjnym(normalne jest ,ze Facet lat 47 jest Żonaty mam obraczke chowac i udawać ..wdowca czy kawalera ) jest najpiękniejsze ..wg Mojej oceny ZDOBYWANIE
Szybki sex cóz mozna i tak ale do tego Stworzone sa osoby ,które jak Ktos wczesniej napisał spuszczone ze smyczy bardzo przepraszam za porównanie ale ile to razy w około 1/2 Turnusu słychac ..turnus Mija a Ja niczyja i wakcie desperacji .."idzc na całosc "
Bardzo przepraszam jeżeli kogokolwiek uraziłem ale wielu Czytających potwierdzi

a co do opowieści Najwięcej do powiedzenia n/t pobytów Sanatoryjno-rechabilitacyjnych maja Ci ,którzy w swoim życiu byli 2 razy z FWP !!
pozdrawiam
Anka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 maja 2010 14:35

Post autor: Anka »

Witajcie Darek coś w tych sanatoryjnych romansach jest i co kto robi nie powinno nas interesować byleby nie przeszkadzało to współlokatorce lu współlokatorowi.Jak zostanie to rozwiązane niech pozostanie tajemnicą osób zainteresowanych jeśli obojgu odpowiada wynajęcie wspólnego pokoju to ich sprawa chyba lepsze niż to że nie mogę wrócić do swojego pokoju .Też bardzo często wyjeżdżam i nie wyobrażam sobie takiej sytuacji :evil: :?
Awatar użytkownika
darek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lut 2012 20:21
Oddział NFZ: Śląski
Podziękował: 13 razy
Podziękowano: 84 razy

Post autor: darek »

..co nie znaczy ,że powinniśmy byc Troszkę bardziej TOLERANCYJNI ..moze to ich ostatni ..raz :P
Awatar użytkownika
andrzej1955
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Darek mam rozumiec ze byli w sanatorium ostatni raz-czy cos innego ;) ;)
ODPOWIEDZ