Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
w czwartek czyli 8 stycznia bylismy z mężem na internetowej przeglądarce numerem 2190,natomiast w piątek zagladam a tu skierowanie do realizacji na 25 styczen-15 luty 2014 rok.Osłupieliśmy!Dziś jest poniedziałek a my nie dostalismy żadnego powiadomienia pisemnego,a pisze ,ze kuracjusze maja zostać powiadomieni na piśmie nie póżniej niż do 14 dni przed planowanym turnusem.Nie wiem co o tym myslec.Jestesmy ze Slaskiego nfz,czekamy 25 miesiecy.,a tu nie wiadomo co?moze ktos poradzi co powinnismy zrobić?Dzoniłam dzis do nfz ale polączenia były bez przerwy odrzucane i niestety nie udało mi sie
Witaj bewe Pozostaje dzwonić,albo jechać na Jankego i wyjaśnić.Zdarzają się takie sytuacje,niestety.Do wyjazdu jeszcze trochę czasu .Życzę pozytywnego załatwienia sprawy.
czy super to sie dopiero okaże )po przeczytaniu opinii kuracjuszy na temat Złotego kłosa jestem troche przrażona,ale caly czas wmawiam sobie ,ze moze nie bedzie tak żle?! .
Bewe,jak pisemne skierowanie opóźni się jeszcze bardziej na Waszym miejscu odwołałabym się powołując się na przepis mówiący o powiadamianiu z dwutygodniowym wyprzedzeniem. Przecież nikt z nas nie siedzi spakowany na walizkach w pełnej gotowości. Mało kto może sobie pozwolić na natychmiastowy wyjazd.........pozdrawiam.Jeśli już uda Ci się z nimi skontaktować porozmawiaj o zmianie samej lokalizacji.
W koncu sie doczekałam skierowanie przyszło zaczynamy z mezem sie powoli pakowac Próby kontaktu z nfz niestety nieudane nikt nie odbieral telefonu-najpierw informacja ,ze rozmowa z uwagi na bezpieczeństwo nagrywana a potem cisza......Zdecydowalismy sie na wyjazd bez odwoływania ,zobaczymy czy wyjdzie nam to na dobre(zdrowie) A więc Świnoujscie -Złoty Kłos