Julianowka Ciechocinek

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
BarbaraSzczepanska
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 18 kwie 2017 16:22
Oddział NFZ: Pomorski
Staż sanatoryjny: 3

Julianowka Ciechocinek

Post autor: BarbaraSzczepanska »

Przyjechaliśmy 13 02 2020 do sanatorium Julianowka i proszę mi wierzyć że nie jest tak jak ludzie opisują ,, zabiegi na miejscu posiłki dobre miły personel łóżka wygodne czysto miło zobaczyny jak będzie dalej , ale na razie jest ok Pan Prezes młody i bardzo pomocny tyle na razie pozdrawiam
MaryKate
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 03 gru 2014 13:40
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 21 razy
Podziękowano: 9 razy

Re: Julianowka Ciechocinek

Post autor: MaryKate »

Wróciłam z Julianówki w Ciechocinku . Na pewno wrócę do Ciechocinka ale do tego sanatorium to niekoniecznie . Zabiegi nawet trafione ale reszta trochę pozostawia do życzenia , pokoje zależy który te z balkonami prosto na ulicę widok , także ruch bez przerwy . Kawiarni już niema także wszelkie rozrywki poza obiektem , jedyne miejsce spotkań to ławka dla palaczy przed wejściem . Wyżywienie raz lepsze raz gorsze . Wieczorem nie ma obchodu . Pokoje dwójki dla małżeństw , trójki dla pozostałych , jedynek brak . Komercyjni jedzą to samo co nfz . Są wycieczki z biura turystycznego prawie codziennie , do Lichenia , Torunia , Golubia-Dobrzynia i meleksem po Ciechocinku . Jest gdzie spacerować . W parku zdrojowym koncerty w weekendy i obok tężni występują różni artyści . Pogoda dopisała więc było dużo spacerów i innych rozrywek w czasie wolnym .
Bibi2
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 07 kwie 2021 14:26
Podziękował: 71 razy
Podziękowano: 77 razy

Re: Julianowka Ciechocinek

Post autor: Bibi2 »

Dzięki MaryKate za opinię :)
2 lata temu byłam w tej kawiarence, bardzo klimatyczna - szkoda , że już jej nie ma .
ODPOWIEDZ