KATOWICE - POLAŃCZYK wyjazd 15 sierpnia
Re: KATOWICE - POLAŃCZYK wyjazd 15 sierpnia
-
Insignia 2010
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 16 wrz 2016 14:38
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 6
- Podziękowano: 2 razy
Ktoś zarzucił mi, że nie napisałem do którego ośrodka jadę, dlatego uzupełniam. Ja jadę do Amer - Pol, ale oczywiście jeśli ktoś pojedzie do innego ośrodka to przecież nie zostawię Go na środku drogi pod Amer - Pol, tylko podwiozę pod adres z Jego skierowania.
Jeśli ktoś ma pytania to proszę pytać. Dziękuję.
- darek
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 16 lut 2012 20:21
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 13 razy
- Podziękowano: 84 razy
Zastanawiam się po co te uszczypliwości.RH1963+ pisze: 05 lip 2022 20:46 Witam.
Wybieram się samochodem z Katowic do Polańczyka. Trasa przez Kraków, Tarnów, Jasło, Krosno, Sanok. Turnus zaczynam 16 sierpnia, dlatego wyjazd 15 wieczór. Jeśli są osoby chętne do wspólnego przejazdu to zapraszam. Koszty podróży dzielimy na połowę, oczywiście z miejsca w którym wsiadasz.
Będę również ze względów bezpieczeństwa, na powitanie prosił o skierowanie do sanatorium, oczywiście do zwrotu.
Pozdrawiam wszystkich.
Pan o tajemniczym Nick RH + prawdopodobnie rocznik 1963 wyraźnie określił swe wymagania.
Chce wiedzieć z Kim będzie miał przyjemność.
Zapewne współtowarzysza podróży będzie poszukiwał na początku podróży.
Wszak z Katowic do Polańczyka to około 420 km i 90% trasy to autostrada co dla Samochodu o wartości 600 000 złotych to czas przejazdu MAX 4 godziny
Zastanawiam się po co jechać dzień wcześniej.
Skoro przyjęcia i tak rozpoczynają się od 6 rano.
A z doświadczenia Forumowego wiem ,że raczej Nikt nie rejestruje się w środku Nocy
Ok nawet w Hotelach przyjęte jest ,że w godz 23,30 - 5 rano raczej nie wyczekujemy przy recepcji
Wtedy personel ma zadania Dyrekcji - Exele i inne
Na marginesie do Tajemniczego Pana oferującego przejazd może dobre by było wczesniejszy kontakt telefoniczny -Kawa aby ustalić szczegóły podróży
Bo a nóż okaże się ,że Państwo nie reprezentujecie poglądów lub uzywacie nie tych perfumów
-
Bibi2
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 07 kwie 2021 14:26
- Podziękował: 71 razy
- Podziękowano: 77 razy
człowiek proponuje wspólną podróż, to On określa zasady , jak komuś pasuje to się odezwie ,
a jak nie, to też RH płakać nie będzie (tak myślę).
Jeśli komuś przeszkadza taka forma propozycji to nie skorzysta
Dobrej podróży
-
Insignia 2010
- Super Kuracjusz

Ze pewne zwroty w twym poście jakoś pasują do naszego pisania .
To postanowiłem się odnieść do tych wypocin .
To ze oferuje podwózkę za fri to nie znaczy ze czegoś oczekuje od osoby która ze mną bedzie jechała bo tak do końca tego nie wiemy czy to pan
Wiec nie uzurpuje sobie w przypadku ładnej i dobrze pachnącej kobiety na własności jej na czas trwania turnusu .Choć wiadomo ci ze nie jestem z pierwszej łapanki i nie raz bylem w sanatorium , a i wiele widziałem .
Dla mnie się liczą zabiegi dobry wypoczynek zabawa I mily czas , a nie wymuszanie chęci odyskania kosztów przejazdu .
A tak ogólnie to wpadnę do Amer polu bo nasze pobyty się krzyżują korci mnie aby obejrzeć to auto za 600 tys ..... znaleźć będzie cie chyba łatwo wiec milo się będzie poznać .
-
Insignia 2010
- Super Kuracjusz

Tylko nadal ciekaw jestem tego auta
A co do pogladow to fakt w obecnych czasach trudno trafic.
Pozdrawiam