Szukam transportu na 3.08 z Kłodzka Miasto do Lądka Zdrój.

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
ma_1502
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 05 sty 2020 17:20
Oddział NFZ: Pomorski

Szukam transportu na 3.08 z Kłodzka Miasto do Lądka Zdrój.

Post autor: ma_1502 »

Witam forumowiczów. Jadę z Gdyni do sanatorium do Lądka Zdrój .Pociągiem dojadę do stacji Kłodzko Miasto. Szukam transportu z Kłopdzka Miasto do LądkaZdrój . Czy ktoś z jadących do sanatorium 3.08-24.08 do Lądka będzie przejężdżał tamtędy i ewentualnie mógłby mnie zabrać? Proszę o info. Pozdrawiam
hipek
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 09 lis 2015 15:00
Oddział NFZ: Dolnośląski
Staż sanatoryjny: 6

Re: Szukam transportu na 3.08 z Kłodzka Miasto do Lądka Zdrój.

Post autor: hipek »

Witam.
Spróbuj szczęścia na Bla Bla Car, ale nastaw się raczej na przejazd Pks lub Bus. Jest kilka połączeń z Kłodzka do Lądka-Zdrój tylko, że od dworca kolejowego do pks jest ok. 1,8 km a w Lądku od przystanku pks do części uzdrowiskowej ok.2,0 km tak, że raczej będzie potrzeba korzystania z taksówki.

Pozdrawiam
Hipek
ma_1502
Kuracjusz
Kuracjusz

Witam. Dzięki za info. Ja będę w Kłodzku ok. 6.30 , więc mam trochę czasu aby znaleźć jakiś środek lokomocji, ale prawdę mówiąc jestem trochę tym przerażona. Pozdrawiam. Ma...
-
Awatar użytkownika
Dzia_dek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 26 cze 2013 07:55
Podziękował: 52 razy
Podziękowano: 91 razy

Post autor: Dzia_dek »

Oj tam, zaraz przerażona. Przecież duża dziewczynka jesteś. Myślę, że jak wysiądziesz
z pociągu to powinnaś iść w kierunku postoju taxi. Po drodze pewnie zobaczysz innych
szczęśliwców ciągnących swoje tobołeczki, wtedy wystarczy skrzyknąć się w trzy lub jeśli
auto ciut większe, to w cztery osoby i po kłopocie. Do pół godziny jesteście bez żadnego
problemu /za kilkanaście złotych/ na miejscu.
Awatar użytkownika
Felice
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 sty 2011 10:42
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 33 razy
Podziękowano: 109 razy

Post autor: Felice »

Jeżeli piszesz, że pociąg zatrzymuje się na Kłodzko Miasto to nie wysiadaj na Głównym tylko właśnie tam. Jest to w w samym centrum Kłodzka przy dworcu autobusowym i przystankach busów, również jest tam postój Taxi.Jeżeli będzie was kiła osób to faktycznie warto wziąć taksówkę, która dowiezie pod samo sanatorium. W Lądku jako taksówki jeździ wiele busów specjalizujących się w przewozie kuracjuszy. Można telefonicznie zamówić taxi z Lądka, oni są tańsi.
ma_1502
Kuracjusz
Kuracjusz

Dzięki za optymizm,który mi się udzielił. Pozdrawiam.
ODPOWIEDZ