Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Bo się wystraszyłam że ja też już dostanę. Mam numer 5700 ale wniosek składałam w maju 2021 r. I jak dzwonilam do nfz to powuedziano mi ,że teraz przydzielają sanatoria dla wniosków z 2020. Nic z tego nie rozumiem.
Makadaro pisze: 30 lip 2022 22:18
Tydzień temu byłam na pozycji 7700, wczoraj sprawdzam i zaskoczenie. Przydział do Iwonicza od 12.11. Muszę zwrócić ponieważ cały urlop wykorzystuję podczas wakacji.
Witaj.....a może zamiast rezygnować poproś swojego pracodawcę aby dał zaświadczenie, że w tym roku z powodu braku urlopu nie możesz już wyjechać a ty dodatkowo napisze prośbę o przesunięcie terminu na przyszły rok.....po co się od razu poddawać trzeba spróbować zawalczyć może uda się przesunąć