Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Witaj Ewo .W Świeradowie byłem 4 lata temu ,też miałem skierowanie do Domu Zdrojowego ale na dzień dobry po przybyciu do recepcji skierowali mnie do Wiktorii.Tym się nie przejmuj ,gdzie Cię zakwaterują bo i tak na zabiegi będziesz biegać od pawilonu do pawilonu niema tak abyś miała wszystkie zabiegi w jednym miejscu.Tak jak już inni przed mną pisali wszystko zależy na jaką grupę ludzi trafisz ,jak będziecie mieli zgraną grupę to udany turnus gwarantowany( nie ważna nawet pogoda ) żart .Świeradów jako miejscowość jest bardzo piękna o każdej porze roku jest gdzie po spacerować .Jak jesteś mobilna to i okolice są do pozwiedzania np Zamek Czocha ,wycieczka do Pragi i wiele innych wycieczek organizowanych przez Dom Zdrojowy.Jak lubisz chodzić to zabierz z sobą wykałaczki(kijki trekingowe)będą bardzo przydatne .Pozdrawiam i życzę udanego wypoczynku.
Czy mógłby ktoś, kto był w ostatnim czasie wypowiedzieć się na temat Domu Zdrojowego. Czytam ostatnio trochę w sieci na temat tego sanatorium i co znajdę wpis to jest on gorszy. Jadę dopiero 03.03.14, ale że jest to pierwszy raz to mam obawy czytając te negatywne opinie.
Jest naprawdę tak źle?
Witaj.Ja też jadę od 03.03.2014 z tą różnicą, że do "Wacława" i tak samo jak Ty po przeczytaniu opinii mam namieszane w głowie. Ale przestałam się tym przejmować. Ważne aby dostać zabiegi, z których będzie się zadowolony i mieć fajne towarzystwo. Pozdrawiam
Witam.
Ja też jestem raczej optymistycznie nastawiony na ten wyjazd. Nie jestem za bardzo wybredny i raczej pokojowo nastawiony do życia, także sądzę że będzie wszystko ok. Niektóre wpisy trochę mnie zaniepokoiły, ale jak to mówią „ darmemu koniowi …… „ i oby pogoda dopisała to będzie wszystko na pięć.
Pozdrawiam
Witaj ana.Ja również jadę do sanatorium pod koniec lutego a dokładnie 26.Jadę samochodem i szukam chętnej osoby która również wybiera się do sanatorium.Jeżeli jesteś zainteresowana to bardzo proszę o kontakt 885732697.
Ren, zwróć uwagę na daty - ana jechała pod koniec lutego, ale..... cztery lata temu
A tak przy okazji w tym temacie oceniamy sanatoria i będziemy wdzięczni za parę słów po powrocie.
Współtowarzyszy podróży szukamy piętro niżej - "Wyjeżdzam do sanatorium...
Nie martwcie się na zapas bo jest to zupełnie niepotrzebne. Ze Świeradowa wróciłam niecałe 3 tygodnie temu i chociaż nie byłam w Domu Zdrojowym, ale chodziłam tam na zabiegi. To największy budynek z całego kompleksu i do tego główny . To tam załatwia się wszystkie sprawy formalne , wycieczki itp. Jedyny minus jaki mam dla Świeradowa to dojazd, w niedzielę jest kiepski bo mało autobusów jeździ, poza tym pojechałabym drugi raz w ciemno bo i okolica fajna i atrakcje też . Trzeba zabrać ze sobą dużo dobrego humoru. Bawcie się dobrze
Witam serdecznie ....może będziecie mogli pomóc.....moi przyjaciele dostali sanatorium w Świeradów Zdrój- Goplana.Zupełnie nie można znaleźć żadnych informacji.Ani jaki standard maja pokoje ...ani jak tam z zabiegami...i tak wogóle jak tam jest .Może ktoś może uchylić rąbka tajemnicy:) z góry dziękuję:)