KATOWICE - POLAŃCZYK wyjazd 15 sierpnia

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
RH1963+
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 05 lip 2022 20:14
Oddział NFZ: Śląski

Re: KATOWICE - POLAŃCZYK wyjazd 15 sierpnia

Post autor: RH1963+ »

„miło się będzie poznać” (?) Kolego nie zamierzam Ciebie poznać. Wystarczą mi Twoje wpisy i już wiem z kim mam do czynienia. Nasze drogi nie mogą się skrzyżować. Znajomość ze mną mogłaby Ci tylko zaszkodzić, dlatego będzie wspaniałe jeśli do zawarcia tej znajomosci nigdy nie dojdzie. Nie chcę tej znajomosci. To tyle. Mam nadzieje, że to zrozumiesz. To był ostatni wpis w kierunku <twojej> osoby. Powietrze - niezdrowe.
Genever
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 31 maja 2022 06:44
Podziękował: 37 razy
Podziękowano: 156 razy

Post autor: Genever »

Przeczytałam raz, drugi, po co ta dyskusja ,nie rozumiem. To nie gra w pingponga, którą chyba Insignia lubisz. 8-)
Jest jasna, treściwa propozycja, logiczne warunki, czego tu się czepiać?
Chcę napiszę na priv, nie chcę nie napiszę, ale nie będę bić piany.
Jedyne co mnie zdziwiło to podawanie kosztu auta, rzecz dla mnie bez znaczenia.
Ja jeżdżę autkiem za 40 tysięcy, sprawuje się dobrze i też mogę z kimś jechać dzieląc się kosztami paliwa.
Obydwoje Panowie bawcie się świetnie i omijajcie. :lol: Miłych pobytów, a Tobie RH fajnych towarzyszy podróży.
alaxa
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 21 cze 2016 09:35
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: alaxa »

A ja to zrozumiałam jeszcze inaczej, RH1963+ napisał ..." jeśli ktoś jeździ autem za 600 tys to nie interesuje go jaka jest cena paliwa ..." ale napisał, ze to o niego chodzi, zresztą NIEWAŻNE, jak też i to, jaki kto ma samochód, bo dyskusja jest o tym, że RH zaproponował "podwózkę", a po przykrych doświadczeniach jasno określił warunki, więc CHWAŁA MU ZA TO, ZE SIĘ ZAOFEROWAŁ, może akurat komuś popasuje trasa i chętnie skorzysta. Ja osobiście nie miałabym nic przeciwko temu, żeby okazać skierowanie, a nawet gdybym miała wylegitymować się, w dzisiejszych czasach lepiej na zimne dmuchać. Pozdrawiam wszystkich i dobrej rehabilitacji życzę :kwiat: :kwiat: :)
Tamaryszek
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 26 wrz 2021 14:02

Post autor: Tamaryszek »

Ja poproszę jeszcze o obwód w ramionach, tali i biodrach o ile będzie to kobieta. :oops:
alaxa
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Jak zaproponujesz ze możesz kogoś zabrać po drodze do sanatorium, to sobie ustalisz sam/a kryteria osób jadących z tobą, chociaż szczerze mówiąc...nie wiem jaki związek z bezpieczeństwem ma obwód bioder itp.
Insignia 2010
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 16 wrz 2016 14:38
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 6
Podziękowano: 2 razy

Post autor: Insignia 2010 »

Dajcie juz spokoj chlopakowi ...... troche poniosła go ulanska fantazja .
Moze pierwszy raz jedzie chcial blysnac dobrym uczynkiem
.
RH1963+
Kuracjusz
Kuracjusz

:?:
alaxa
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Ja się źle wyraziłam... bo napisałam ..." jeśli ktoś jeździ autem za 600 tys to nie interesuje go jaka jest cena paliwa ..." ale napisał, ze to o niego chodzi..." a chciałam napisać, że NIE napisał, że to o niego chodzi... w każdym razie miło ze strony RH1963+, że zaproponował, że może kogoś zabrać, i wszelka inna dyskusja jest zbędna. Pozdrawiam i życzę miłych pobytów i fajnej ekipy sanatoryjnej, która zniweluje wszelkie inne niedogodności :) :kwiat:
Awatar użytkownika
darek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lut 2012 20:21
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 13 razy
Podziękowano: 84 razy

Post autor: darek »

Ja też pośrednio chciałem Przeprosić Kolegę RH ,że wrzuciłem mu obnoszenie się .
Czy też informację o preferowanych perfumach.

Ważne jest ,że na Portalu poinformował ,że udaje się do Miejscowości ,że posiada miejsce w samochodzie i może podwieść.
Natomiast mam taką delikatną sugestię co do kosztów .
A gdyby Kolega jechał Hamer ,który potrafi spalić i 30 litrów paliwa na 100 km lub Mustang bo to samochody w cenie
Oczywiście może to być też elektryk gdzie koszt km będzie niższy
Tutaj te koszty były by nie na każdą kieszeń

No ale i ten wątek myślę ,że nie ma sensu drążyć
Osoba ,która się skontaktuje i wyrazi chęć
Musi ZAAKCEPTOWAĆ WARUNKI

Swoją drogą ,życzę dobrej Reahabilitacji i myśle ,że po Kolega da opinię n/t panujących warunków
RH1963+
Kuracjusz
Kuracjusz

Witam. Jestem w Polańczyku 5 dzień. Jeśli miałbym ocenić to powiem krótko : jest [cenzura]. Trochę brakuje czasu na zabiegi i to towarzystwo ….. - jest super. Pozdrawiam.
ODPOWIEDZ