Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
adamrybnik pisze:- nie dajcie się naciągnąć na płatny parking 5,- lub 10,- za dobę ! Niedaleko jest darmowy tzw. nienumerowany. A pozatym super uzdrowisko i dodatkowo miałem fajną ekipę ! Byłem w listopadzie 2013
Witam wybieram się do Uniejowa w maju-prawdopodobnie samochodem -gdzie jest to miejsce do darmowego parkowania?
Też jadę do Uniejowa (z ZUS) na turnus od 8 maja 2014. Może ktoś jedzie z okolic Siedlec /Łukowa? Wspólny przejazd byłby weselszy i tańszy .Też jestem ciekawa jak tam jest. Z tego co wiem to jest to nowe uzdrowisko, więc warunki powinny być dobre, baza zabiegowa też, ale jak zabiegi są przydzielane? Nie ma praktycznie opini na temat leczenia sanatotyjnego w tym Uniejowie a jedynie na tematy SPA i wyjazdów niezorganizowanych.