Czytacie książki?

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
malgorzatas
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lis 2013 14:16
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 6
Podziękował: 1 raz
Podziękowano: 2 razy

Re: Czytacie książki?

Post autor: malgorzatas »

W tym temacie chciałam się z Wami pożegnać
Było mi miło. ....ale już żadnej książki nie polecę ani nie napiszę swojej opinii. ....
Awatar użytkownika
Atina
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 19 sie 2011 09:29
Oddział NFZ: Pomorski
Podziękował: 159 razy
Podziękowano: 76 razy

Post autor: Atina »

Princi pisze: 09 paź 2022 01:08 Obrazek
I to jest prawda :)
Ja czytam biografie, psychologię ,felietony i obyczaje ...w zależności co w danym momencie chcę.
Kryminały fantastyka to nie dla mnie :roll: może kiedyś...
Bibi2
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 07 kwie 2021 14:26
Podziękował: 71 razy
Podziękowano: 77 razy

Post autor: Bibi2 »

malgorzatas pisze: 09 paź 2022 09:41 W tym temacie chciałam się z Wami pożegnać
Było mi miło. ....ale już żadnej książki nie polecę ani nie napiszę swojej opinii. ....
Gosia , Ty się nie fochaj tylko pisz co czytasz i czy wg Ciebie warta czytania .
Jeśli komuś będzie się podobała to przeczyta, jeśli nie to rzuci w kąt :roll:
Każdemu z nas może coś innego się podobać , książka kucharska warta jest też do czytania , ba ... niektórzy potrafią ją nawet wyśpiewać :)

Teraz zacznę czytać "Lato do wynajęcia" poleciła mi ją koleżanka ale coś czuję , że .... jeszcze sama nie wiem :lol:
To nic w zanadrzu mam tytuł jestem bardzo go ciekawa , ale o tym kiedy indziej :)

hasło jest super :kwiat:
Awatar użytkownika
malgorzatas
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Gosia , Ty się nie fochaj tylko pisz co czytasz i czy wg Ciebie warta czytania .
Kochana Basiu :kwiat: ja się nie focham i też nie mam w nosie much....ale wszystko co robi .....małgorzatas....to jest be..

Książka....kawiarenka....obrazki.....więc się po prostu usuwam ...kwękam...itp.itd.wszyscy mogą tylko ja nie ;)

Basiu :kwiat: jak coś mi wpadnie w rękę...bez rzeczki i łączki :lol: to napiszę...

Pozdrawiam czytających :kwiat:
Bibi2
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 07 kwie 2021 14:26
Podziękował: 71 razy
Podziękowano: 77 razy

Post autor: Bibi2 »

Gośka, czas już grubą skórą obrosnąć , zaraz tam be...,
trzymaj się i nie rozbieraj wszystkiego na czynniki pierwsze ;)

W poszukiwaniu miłości / Janus, Katarzyna chyba pisała o tym Lewek , rzeczywiście tak do "pyknięcia "
Awatar użytkownika
Princi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 17 cze 2014 16:28
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękował: 8 razy

Post autor: Princi »

malgorzatas pisze: 10 paź 2022 10:03 ja się nie focham i też nie mam w nosie much....ale wszystko co robi .....małgorzatas....to jest be..
Zadzwoń bo coś widzę, że musimy pogadać 8-)
Natalia-C
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 07 wrz 2022 14:55
Oddział NFZ: Dolnośląski

Post autor: Natalia-C »

Małgorzatas, o, a dlaczego?
ja bardzo powoli czytam, co tu jest polecane. Dołączyłam do forum niedawno a ten temat ma bardzo dużo odpowiedzi. Wszystkich na raz nie przeczytam, ale nie widziałam, by komuś nie podobały się czyjeś polecenia i recenzje. Wiadomo, że są różne gusty. Ja lubię kryminały i fantastykę, ktoś inny poezję, a jeszcze inny reportaże lub biografie. Nie ma moim zdaniem złych wyborów książkowych, ! No prawie nie ma ;)
Pozdrawiam
Awatar użytkownika
malgorzatas
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Witaj Natalio :kwiat:

ja tez lubię kryminały ale dobre kryminały...fajne pióro ma Link :kwiat:

Czytam powieści ...obyczajowe...jak te przy których płaczę jak bóbr...Sparks :kwiat: tak pisze

Zresztą czytam polecane tutaj prawie wszystkie książki ( no prawie wszystkie)...czasem muszę pobiegać po bibliotekach bo nie ma na półkach..ale z czasem udaje mi się wypożyczyć...Są tez książki tutaj polecane które mi nie odpowiadają ale nic nie piszę...każdy ma swoje ulubioną autorkę czy autora a jeśli nie mogę przełknąć to odkładam i się nie męczę....koniec kropka :)

Princi :kwiat: Od rana mi przeszło...muszę po prostu ubrać się w grubą skórę :lol: :lol: ale zadzwonię miło mi będzie usłyszeć Twój głos :serce:
berbla65
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 22 mar 2019 12:28
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 10
Podziękował: 6 razy

Post autor: berbla65 »

Małgorzatas, wskakuj w tę grubą skórę bo nadchodzi zima :D a z nami zostań i polecaj kolejne książki warte przeczytania :P z kilku Twoich propozycji już skorzystałam :P lubię obyczajowe , historyczne a i biografie też mi nie obce. pozdrawiam :kwiat:
Awatar użytkownika
Lewek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 22 lip 2012 20:17
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: Lewek »

Małgosiu nie wkurzaj mnie takimi tekstami. Ja czytam podobne książki jak Ty, Felice. Zupełnie odmienne niż np. Princi. Ten temat jest dla każdego kto lubi czytać. Jest tu wiele pozycji i każdy może wybrać coś dla siebie. Ja najczęściej czytam książki obyczajowe i kryminały i takie pozycje polecam. Zupełnie nie interesuje mnie fantastyka. Każdy jest inny. Czytam takie książki przy których się relaksuję. Często korzystam z Waszych podpowiedzi. Ostatnio przyniosłam z biblioteki polecaną tu "Sierotę z Warszawy". Ktoś może pomyśleć, że obyczajówki to takie "bzdety". I co z tego? Ktoś tego nie lubi, ale ja i inni lubią uronić sobie łezkę nad codziennym życiem innych, podobnych do nas ludzi. Uwielbiam ten temat i nawet jeśli się komuś nie podobają moje propozycje i tak będę polecała 🤣
ODPOWIEDZ