Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Dobry wieczór,oberki wywijają,książki czytają,życzenia do koszyczka wrzucają a o temacie Rozmów Nocą....zapominają pozdrawiam wszystkich którzy jeszcze nie wyjechali z.....kraju i na......ferie
Mam nadzieję że nie marznie,tak jak u mnie wczoraj,podejrzewam że u Goreczki było podobnie bo wywijała oberki oczywiście...samochodem,dobrze że skończyło się na wypychaniu na drogę-jak to pisze,oczywiście...samochodu
Według prognozy na noc to ma być temperatura na+ ale nigdy nie wiadomo, mam nadzieję że nie zamarznie bo faktycznie nie wesoło by było. Oberki lepiej wywijać na parkiecie a nie na śliskiej drodze.
jutro oglądnę stan samochodu, dzisiaj w ciemności wyglądał normalnie. Ale zanim wykręciłam oberka, jadący samochód z przeciwka dość mocno się o mnie otarł bo usłyszałam stuknięcie. Kierująca nim kobieta " prześlizgała się " do mnie na nogach ( okropna była szklanka na drodze) i podała mi swój nr telefonu na wypadek gdyby coś uszkodziła. Miło z jej strony.