Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Gość pisze: 05 lis 2022 11:11
Ja lepszy 1534 spadek tygodniowy 692 i drobno przebieram kopytkami bo nie leży mi ten styczniowy termin
Zagubiony Ty przebierasz kopytkami bo niechcesz jechać w styczniu a mój mąż właśnie chciałby już coś wiedzieć i oczywiście jeśli byłby to styczen to było by super
Ewasz było by to fajnie tak się między sobą wymieniać. Mi przydzielili do końca roku ostatni turnus Jeszcze tak nie byłem ale zawsze to jakieś nowe doświadczenie