BUSKO ZDRÓJ sanatorium NIDA ZDRÓJ

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Awatar użytkownika
gosiam
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 01 mar 2013 18:28
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 16
Podziękował: 1 raz

BUSKO ZDRÓJ sanatorium NIDA ZDRÓJ

Post autor: gosiam »

W marcu 2023 r. wyjezdzam na pobyt sanatoryjny z NFZ do sanatorium Nida Zdrój w Busko Zdrój. Czy ktos Was był w ostatnim czasie i może podzielic sie opiniami.
Awatar użytkownika
gosiam
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 01 mar 2013 18:28
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 16
Podziękował: 1 raz

Re: BUSKO ZDRÓJ sanatorium NIDA ZDRÓJ

Post autor: gosiam »

Hejka. Czyżby nikt z Was nie był w sanatorium Nida w Busku Zdroju :?: Jak wspomniałam w marcu mam wyjazd i bardzo chciałabym znać opinie tych którzy korzystali z tego sanatorium. Owszem znalazłam wcześniejsze wpisy ale one są z przed kilku lat i obecnie mogą byc nieaktualne. Pozdrawiam. Miłego weekendu Forumowicze życzę :)
Kwiat Jesieni
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 19 lis 2022 18:02
Oddział NFZ: Podlaski

Re: BUSKO ZDRÓJ sanatorium NIDA ZDRÓJ

Post autor: Kwiat Jesieni »

Gosiu,
pokoje są w różnym standardzie. Ja w czerwcu mieszkalam w pokoju 1 os. po i przed remontem. Ale za to mialam balkon 😁. Baza zabiegowa dobra, jakość zabiegów właściwa, szczególnie fajna gimnastyka w basenie. Lekarz ordynuje zabiegi, zgodnie z oczekiwaniem kuracjusza. Plusem jest wlasna kawiarnia do której można przejść drogą wewnętrzną. Sprzątanie co 3 dzień. Kuracjusze prywatni i z nfz spożywają posiłki o innej porze. Jedzenie urozmaicone, jak dla mnie wystarczająca jakość. Zabierz ze sobą maseczki. Wchodząc do gabinetu lek i pielęgniarki należy założyć maseczkę. Ja z pobytu byłam zadowolona.
Pozdrawiam :D
Awatar użytkownika
Yark
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 05 lip 2018 18:09
Oddział NFZ: Dolnośląski
Staż sanatoryjny: 7