Gryf Połczyn Zdrój

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
kaska71
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 12 sty 2014 13:09
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 0

Gryf Połczyn Zdrój

Post autor: kaska71 »

Czy ktoś jedzie z Łodzi do sanatorium Połczyn Zdrój 13-02-2014 :?:
Awatar użytkownika
dziunia60
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 sty 2013 11:15
Oddział NFZ: Mazowiecki

Re: Gryf Połczyn Zdrój

Post autor: dziunia60 »

Witam.Zazdroszczę ci wyjazdu w zeszłym roku właśnie 13 lutego wyjeżdżałam do Gryfu do Połczyna.Tam jest naprawdę super pod każdym względem. Jeśli chciałabyś coś wiedzieć to chętnie odpowiem.Pozdrawiam
kaska71
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz

Witam
Nigdy nie byłam w sanatorium co tam trzeba zabrać . :?:
Awatar użytkownika
dziunia60
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Witam,Na pewno dobry humor :lol: .Zależy do którego sanatorium jedziesz w Połczynie? ,bo jest kilka.Przede wszystkim strój do ćwiczeń gimnastycznych,kostium kąpielowy,wygodne buty na spacery,klapki na basen, buty na tańce ;) :D Napisz do którego sanatorium jedziesz to będzie mi łatwiej.Ja byłam w Gryfie. :kwiat:
kaska71
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz

Witam też do Gryfu jadę .

dzięki za odpowiedz . :kwiat:
A jak tam z czasem cały dzień jest zapełniony zajęciami czy są jakieś godziny .
Awatar użytkownika
dziunia60
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Zabiegi sa najpóźniej do 17;00 ale raczej około 15;00 to już się kończą,o 18;00 kolacja i wolne .Na 22;00 trzeba być w budynku lub w pokoju.Od 19/;00 zaczynają się potańcówki i do 22;00 jeśli na terenie sanatorium.Czajnik ,ręczniki,szklanka i talerzyk raczej sa w pokoju ale najlepiej zadzwonić i zapytać.Jeśli jeszcze chcesz coś wiedzieć to pytaj.Możesz pisać na PW,chętnie odpowiem
Awatar użytkownika
dziunia60
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

kaska71 pisze:Witam też do Gryfu jadę .

dzięki za odpowiedz . :kwiat:
A jak tam z czasem cały dzień jest zapełniony zajęciami czy są jakieś godziny .
W Gryfie jest super,wszystkie zabiegi na miejscu,stołówka ,kaplica,basen,kawiarnia wszystko na miejscu nie musisz wychodzić z budynku.Przy recepcji są dwa sklepiki to jak coś zapomnisz to też na miejscu można kupić(od pidżamy,ubrania,bielizny po całą spożywkę, gazety i upominki)W każdą niedzielę organizowane są wycieczki (jeśli bedziesz zainteresowana) do Kołobrzegu,Berlina i jeszcze gdzieś tam juz nie pamiętam.Wszystko ogłoszą na stołówce.Pokój najlepiej na pierwszym piętrze bo wszędzie najbliżej, alę sa windy więc nie ma problemu.Weź szlafrok bo na zabiegi przede wszystkim mokre najwygodniej ,a takich jest dużo. Z zabiegów polecam zawijania borowinowe całkowite,kąpiel solankową ,gimnastykę w basenie,masaż na łóżku wodnym, jak poprosisz lekarza a nie będzie przeciwwskazań to na pewno ci przepisze to co zechcesz.
Koniecznie też odwiedź Hopferówkę,będziesz miała co wspominać. Jedziesz z ZUS-u czy NFZ? Pozdrawiam :kwiat:
rafre
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 29 cze 2012 11:05
Oddział NFZ: Podlaski
Staż sanatoryjny: 1

Post autor: rafre »

kaska71 pisze:Czy ktoś jedzie z Łodzi do sanatorium Połczyn Zdrój 13-02-2014 :?:
W tym samym terminie z ZUS-u jadę do Gryfa w Połczynie
kaska71
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz

Jadę z zus dzięki za wszelkie informację jak wrócę to odezwę się.Nie wiem czy dobrze zrobiłam ale załatwiłam sobie pokój 1 osobowy.A ty jak uwarzasz ?
Pozdrawiam Kasia
kaska71
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz

A co to Hopferówka bo ciekawie brzmi ?
ODPOWIEDZ