Duszniki Zdrój Jan Kazimierz B

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
andurs
Na forum od: 19 lut 2012 10:31

Duszniki Zdrój Jan Kazimierz B

Post autor: andurs »

Wyjeżdzam do senatorium Jan Kazimierz pawilon B w Dusznikach Zdroju 08.03 -29.03.2012. Czy ktoś wyjeżdża również w tym okresie lub może posiada informację na temat tego senatorium,a w szczególności warunków w pawilonie B .
Awatar użytkownika
Selene
W naszej pamięci
W naszej pamięci
Na forum od: 16 maja 2010 11:51
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 12

Re: Duszniki Zdrój Jan Kazimierz B

Post autor: Selene »

Witaj,

Wpisz w wyszukiwarkę Duszniki Zdrój a następnie szukaj.
Spróbuj też w forum opinie.
Zapewniam, że znajdziesz prawie wszystko na ta ten temat.

Pozdrawiam
Selene :)
Pati
Na forum od: 27 gru 2011 19:43

Post autor: Pati »

Witam na zabiegi będziecie musieli chodzić do pawilonu A ,bo tam są wykonywane wszystkie zabiegi . Z tego co wiem na pawilon B bardzo narzekali , ja byłam w pawilonie A było świetnie. Dużo zależy od ludzi na jakich się trafi . Miejscowość piękna, na pewno wypoczniesz.
bartek.borucki
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 23 lut 2012 21:41

Post autor: bartek.borucki »

Zabiegi rzeczywiście są w JK, ale niewilka częśc jest na miejscu, może się uda że i jadalnia będzie na miejscu w JKB, w każdym razie w Dusznikach wspoaniale wypoczniesz, tym bardziej, że od grudnia uruchomiony został nowoczesny basen z saunami Słoneczne Termy Jan Kazimierz wejdź na stronę www[...] i tam znajdziesz swój obiekt wraz ze zdjęciami.
Ostatnio zmieniony 23 lut 2012 23:48 przez administrator, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: link
ODPOWIEDZ