Sanatorium Bristol w Kudowie Zdroju listopad 2022

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
kalinka71
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 07 cze 2019 17:13
Oddział NFZ: Kujawsko-Pomorski

Sanatorium Bristol w Kudowie Zdroju listopad 2022

Post autor: kalinka71 »

Byłam w sanatorium Bristol w Kudowie z NFZ.Ogólnie jestem zadowolona.Ładne pokoje,nowocześnie urządzone,czyste...miałam jedynkę bez większego problemu.Jest tam dużo jedynek.Zabiegi też dobre, bardzo dobra organizacja. Jedzenie,niestety marne,mało i monotonnie.,ale uważam że jak na NFZ nie można liczyć na nic lepszego.Jednak ludzie bardzo narzekali,zwłaszcza mężczyźni. Komercja miała osobny jadłospis, który niewiele się różnił od funduszowego...mieli np.dodatkowo jakiś owoc,jogurcik,czasem ciastko i przeważnie dwie surówki,a my jedną.Pobyt z NFZ uważam za udany i jestem zadowolona.Braki w wyżywieniu można uzupełnić w pobliskim barze.Jednak na pewno nie pojechałabym tam komercyjnie gdyż oferta nie jest adekwatna do poniesionych kosztów.
Rysia1956
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 21 paź 2022 15:06
Oddział NFZ: Kujawsko-Pomorski
Staż sanatoryjny: 5

Re: Sanatorium Bristol w Kudowie Zdroju listopad 2022

Post autor: Rysia1956 »

Cześć Kalinko 71
Masz rację , wyżywienie to nie wszystko. Dla mnie ważne są zabiegi na miejscu i łazienka w pokoju dla komfortu .Fajny opis, może nas /wyjazd z mężem/ tam przydzielą . Myślę też o zwrotach, może się uda. Pozdrawiam.Rysia
Bibi2
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 07 kwie 2021 14:26
Podziękował: 71 razy
Podziękowano: 77 razy

Re: Sanatorium Bristol w Kudowie Zdroju listopad 2022

Post autor: Bibi2 »

Kalina , dzięki za ocenę :)
ODPOWIEDZ