Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
ewasz pisze: 05 lut 2023 12:18
O żesz jasny gwint Słoneczko w punt
Trza się zastanowić w takim razie nad udaniem się w jakiś kurort póki tych wszystkich uciech nie zlikwidowali i naocznie się przekonać jak te sprawy się mają. Jak do tej pory to nie widziałam bezeceństw...
A ja raz widziałam ....oooo działo się, ale pani nie miała nic do stracenia a Pan i owszem
O ile mnie wzrok nie mylił mieli ukończone 18 lat
No tak, wszystko jasne, chlopak z wigrami za szybko przeszedł do konkretow i wystraszył Słoneczko, nie przytulił, nie pocałował,jeno od razu na rower i jazda na dożynki,chyba jednak.musisz wybrać tego z puzonem,on dobrze gra o północy w muszli
Piszesz o wodach w Busku zdroju ? Przecież Darek już kilka razy wspominał, że tam śmierdzi a wody zarosły krzakami.W sumie bez wód damy radę, wystarczą nam krzaki,byle by marycha była i ładna pogoda. Miłej niedzieli dla wszystkich!