Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Pani chyba nie zrozumiała, jesli ja wchodze do czystego pokoju, bo mam nadzieję ze taki będzie przygotowany, to logiczne, że jak chce mieć czysto to muszę o to dbać, to oczywiste chyba dla wszystkich, chodzi o to żeby się nie przerazić na dzień dobry z warunków i na szmacie od pierwszego dnia nie zasuwać to tyle, pozdr
Adamie , zawsze ale to zawsze , gdy pierwszy raz wchodzę do przydzielonego pokoju , sprawdzam stan pościeli .... jak dla mnie , jest to najważniejsze. Niestety , różnie z tym bywa. Pozdrawiam.