Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Moj wpis juz istnieje ale jest malo czytelny konkretnie moge zabrac do Krynicy albo Muszyny max 2 osoby z Lodzi lub okolic moj turnus zaczyna sie 5,03 zawsze w towarzystwie podrozuje sie lepiej zwlaszcza wesolych osob
Witam czy juz w tym kraju niema wesolych osob z Lodzi lub okolic ktore jada doKrynicy lub Muszyny od 5,03 i moga miec darmowy transport na miejsce za odrobine bezinteresownego towarzystwa i pogawedki mam nadzieje ze tak pozdrawiam
Zapewniam Cię Andrzeju , że w tym kraju nie brakuje wesołych osób a już na pewno pod Łodzią to jest ich sporo . Tylko tyle , że Twoja oferta to tak jakby "desperacka" , trochę jest a to przynosi odwrotne efekty . Bez napinki a będzie dobrze , czego życzę . Może trafi się ta j . . . a , jedyna . Sukcesów !
Witam kolego Moczyk zle odebrales moja propozycje podwiezienia bratniej duszy do Krynicy nie jestem ukierunkowany na plec jezeji chodzi o towarzystwo w podrozy chcialem zapewnic sobie dobrego kompana w podrozy i byc uczynnym propozycja jest dalej aktualna,A jezeli chodzi o szukanie i znajdowanie sobie towarzystwa to nie mam z tym problemu pozdrawiam wszystkich na Forum
Witam Malgosiu,wydaji mi sie ze jestes bardzo nieufna osoba,skad doszukiwanie sie drugiego dna w bardzo prostym poscie i wyraznej,konkretnie zformulowanej propozycji.Zle intencje sa mi obce -pozdrawiam i zycze wiecej wiary w ludzi
Bardzo przepraszam wszystkich zainteresowanych wspolnym wyjazdem ale zmienilem pojazd na jednoosobowa hulajnoge w zwiazku z tym nie moge nikogo ze soba zabrac-propozycja ,nieaktualna-b.przepraszam ,pozdrawiam
Andrzeju , żle mnie zrozumiałeś, ja właśnie wierze w czyste intencje , wierze w ludzi i jestem jak najbardziej ufna.Post nie byl do Ciebie tylko przedmówcy wcześniejszego