Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Witam. Jestem obecnie w Polańczyku. Będę do 14-go marca. Jest fajnie, tylko pogoda płata figle. Służę pomocą i informacją. Jestem na GG 7089689, lub [email].pl Bankomaty są Bank Spółdzielczy i PKO BP. Sklepy "pod nosem" Z "normalnymi cenami" ok. 2 km.
Dzieki Rysiek za pożyteczne informacje.
Czy w sanatoriach jest pełne obłożenie o tej porze roku ?
Bo nikt więcej sie nie odzywa, jakby nikt nie jechał. A co tam robicie jak zimno jest ?
Milego pobytu !
Pozdrawiam
Witam ! Odpisując właśnie Ryśkowi "Plon Polańczyk" pisałam jak spędzam czas kiedy było bardzo zimno : Pod Batem, w Zakapiorze, wieczorem na baletach bądź zajęciach w grupach A jak Rysiu Ty spędzasz czas ? Pozdrawiam
Zosiu , rozumiem, ze wymienione nazwy to jakieś rozrywkowe lokale,czyli można się nie nudzić tam mimo wszystko !?
Czuje sie podniesiona na duchu!
Ale te sklepy pod nosem .....2 km!!
Pozdrawiam
Podstawowe typu szapon , lakier sa z kremami gorzej raczej te tansze choc jest tez apteka wiec i jakies vischy tez mozna dostac . Ja mialam klopot z kupnem rajstop wiec mozesz sie zaopatrzec gdyby miala byc taka potrzeba Pozdrawiam