kolejka do sanatorium 2014 rok
- stada-52
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 27 lip 2012 16:18
- Oddział NFZ: Lubelski
- Staż sanatoryjny: 6
Re: kolejka do sanatorium 2014 rok
-
ibizka wielkopolska
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 01 gru 2012 20:00
- Podziękował: 2 razy
- Podziękowano: 2 razy
- stada-52
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 27 lip 2012 16:18
- Oddział NFZ: Lubelski
- Staż sanatoryjny: 6
Mam taką oto wiadomość dla Kruszynki i nie tylko:znajoma otrzymała skierowanie do sanatorium na określony termin.W międzyczasie jej matka znalazła się w szpitalu,wiadomo starsza kobieta ,mieszkająca samotnie wymagała szczególnej opieki po wyjściu ze szpitala.Znajoma skserowała wypis ze szpitala,no i takie tam potrzebne załączniki i złożyła wniosek /prośbę?/o pózniejszy wyjazd.Termin wyjazdu został przesunięty o 3 m-ce.Rzecz działa się w Lublinie.Może ktos zna inne przykłady?kruszynka pisze:Witam czy ktoś ma wiedzę na temat:Czy lubelski NFZ przychylił się do prośby z ważnym uzasadnieniem np, o póżniejszy wyjazd niż ten zaproponowany ?
- Felice
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 09 sty 2011 10:42
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 33 razy
- Podziękowano: 109 razy
-
iwcia
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 15 mar 2012 13:55
- Oddział NFZ: Dolnośląski
- Staż sanatoryjny: 4
NFZ informuje,że przełozenie terminu moze nastapic tylko z ważnych powodow, takich jak choroba czy pobyt w szpitalu.
Z pewnoscia chodzi o chorobę osoby zainteresowanej, ale jak widac z powyższego przykładu,w gre moze wchodzic również choroba kogos z rodziny.Dobrze to wiedziec, w razie czego, oczywiście.
Jeśli znacie jakies inne powody, do ktorych przychylił sie NFZ napiszcie.
-
forumowicz
Stada bardzo Tobie dziekuje za informację pozdrawiam serdeczniestada-52 pisze:Mam taką oto wiadomość dla Kruszynki i nie tylko:znajoma otrzymała skierowanie do sanatorium na określony termin.W międzyczasie jej matka znalazła się w szpitalu,wiadomo starsza kobieta ,mieszkająca samotnie wymagała szczególnej opieki po wyjściu ze szpitala.Znajoma skserowała wypis ze szpitala,no i takie tam potrzebne załączniki i złożyła wniosek /prośbę?/o pózniejszy wyjazd.Termin wyjazdu został przesunięty o 3 m-ce.Rzecz działa się w Lublinie.Może ktos zna inne przykłady?kruszynka pisze:Witam czy ktoś ma wiedzę na temat:Czy lubelski NFZ przychylił się do prośby z ważnym uzasadnieniem np, o póżniejszy wyjazd niż ten zaproponowany ?
-
Krystyna60
- Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 13 sie 2012 16:10
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 2
Witaj ibizka ja jestem nowa no nie całkiem, byłam już z wami,byłam w sanatorium odczekałam rok i weszłam znów do kolejki, jestem ze ślaskiego mój nr. początkowy to 101366... czas oczekiwania około 26 m-cy ......czy doczekam? Pozdrowionka dla wszystkich na tym forumibizka wielkopolska pisze:Co na tym forum tak spokojnie.? Żadnych atrakcyjnych przydziałów? Nowych osób w kolejce ! Pewnie czekacie aż ja się ustawię w kolejkę. Jeszcze trochę.
-
maadziula
- Bardzo Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 17 lut 2013 14:58
- Oddział NFZ: Małopolski
- Staż sanatoryjny: 4
-
mateusso022
- Aktywny Kuracjusz

- Na forum od: 16 maja 2013 20:41
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 0
- Bunia
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 06 gru 2011 20:19
- Oddział NFZ: Zachodniopomorski
- Staż sanatoryjny: 20
- Podziękowano: 2 razy
http://www.uzdrowiskosolec.pl/pl/galeri ... rettyPhoto[Uzdrowisko Solec-Zdrój]/55/maadziula pisze:Dawno tu nie byłam. Pozdrawiam Wszystkich w Nowym Roku.Czy ktoś był sanatorium Świt Solec Zdrój Jakie tam są warunki ,pokoje z łazienkami czy wspólne,no i najważniejsze czy zabiegi są na miejscu . na ich stronie nie wiele można się dowiedzieć.wyjazd 11.03.2014. Mam mieszane uczucia jechać czy zrezygnować.
Mała miejscowość cisza spokój , piękny park
Najlepiej jak zadzwonisz, chyba że ktoś odezwie się ze świeża opinią , ale rezygnować
Jak chcesz jeszcze o coś pytać to śmiało Pozdrawiam Bunia