Mazowiecki NFZ jaki czas oczekiwania?

Tu umieszczamy tematy związane z kolejką i oczekiwaniem na wyjazd do sanatorium.
ewiko
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 10 lut 2013 07:07
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 8
Podziękowano: 1 raz

Re: Mazowiecki NFZ jaki czas oczekiwania?

Post autor: ewiko »

Witajcie Kochani . :serce: Jaki zbieg okoliczności , mój wniosek również wpłynął 22 czerwca. Idąc tym tropem ... poniedziałek będzie mój.
Wandziu , dawno temu , dostałam skierowanie do Połczyna , wiesz ile czasu dali mi na spakowanie ???? 2 tygodnie ... słownie DWA TYGODNIE. Do tego Boże Narodzenie. I wyobraź sobie , był to najlepszy ze wszystkich , pobyt w sanatorium. Tego samego Wam życzę , żebyście po latach dobrze ten pobyt wspominali. Miłego weekendu :kwiat:
Awatar użytkownika
Wanda Maz
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 06 maja 2014 08:39
Staż sanatoryjny: 10

Post autor: Wanda Maz »

O Ewik to jeżeli tak, to masz szansę na Połczyn-Zdrój ze zwrotów bo do wyjazdu jeszcze ponad 3 tygodnie.
Marek58
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 09 wrz 2020 12:28
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: Marek58 »

Witaj Wanda.
Proszę o informację odnośnie numeru przy którym otrzymałaś skierowanie. Ja na dzień dzisiejszy 4250. Skierowanie do NFZ dostarczyłem 22.07.2022 - reumatologia. Pozdrawiam wszystkich oczekujących na skierowanie oraz na wyjazd.
Awatar użytkownika
Wanda Maz
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Witaj Marku.
Skierowanie dostałam przy nr tak plus minus1400,skierowanie wpadło w przeglądarce ok 15 bo rano miałam jeszcze w granicach 1600. Jednak to nie jest regułą bo moje znajome dostały gdy miały 2000. Wtedy gdy czekało 3 lata jakoś łatwiej było przewidzieć kiedy.mozna dostać skierowanie
Przynajmniej mi się to.udawało. Teraz to jest już wiele niewiadomych co dla mnie jest szokiem.
Jednak Tobie zostało już nie wiele , tylko ciekawe z jakim wyprzedzeniem dostaniesz
Życzę cierpliwości i trafionego skierowania.
Pozdrawiam Wanda
Marek58
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 09 wrz 2020 12:28
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: Marek58 »

Zgadza się. Skierowania wydają pomiędzy nr 3000 - 1000 a nawet poniżej 100. Wkrótce dowiemy się jak otrzyma skierowanie Ewiko. Celowałem na czerwiec ale już wydają na sierpień także mogę otrzymać na wrzesień.
ewiko
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Wandziu , Sąsiadeczko , gdybym miała dzwonić o zwroty , z całą pewnością polowałabym na Połczyn. Jeśli zależy nam na zabiegach , jest to najlepsze miejsce. Okolica moim zdaniem ... przepiękna , ale każdy z nas oczekuje czegoś innego , to co dla mnie jest super , dla innych niekoniecznie. Myślałam żeby dzwonić o zwroty , ale dopiero co wróciłam z Połczyna :lol: , więc nie chcę przedobrzyć ... :lol: Pozdrawiam :kwiat:
ewiko
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Marku , nie celuję w konkretny miesiąc ... aby nie był to listopad :o Choć i w listopadzie byłam , w Kołobrzegu , i też byłam HEPPY . Mam jednak cichą nadzieję , że będzie to późne lato ... uwielbiam wrzesień... serdecznie pozdrawiam. Bardzo , z całego :serce: , życzę trafionego przydziału ... :kwiat:
Awatar użytkownika
Wanda Maz
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Najgorzej to nakręcić sobie w głowie jakiś filmik i w to uwierzyć. Już to kilka razy zrobiłam i przeżyłam wielkie rozczarowanie.
W przypadku sanatorium to.najlepiej cierpliwie czekać.
Pozdrawiam 😊
ewiko
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Tadam ... jest ...przy numerze 1460 ..... Połczyn Zdrój IRENA. Jak ochłonę to napiszę więcej ....
Awatar użytkownika
Atina
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 19 sie 2011 09:29
Oddział NFZ: Pomorski
Podziękował: 158 razy
Podziękowano: 76 razy

Post autor: Atina »

Ewiko super termin i Twój ukochany kurort 8-)
Ja nadal czekam cierpliwie ;)
ODPOWIEDZ