Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witaj Ewiko.
Moje gratulacje bo termin wymarzony. Połczyna nie znam więc nie wypowiadam się ale chyba o tym marzyłaś.
Serdecznie pozdrawiam życząc miłego dnia a wszystkim oczekującym wymarzonych skierowań.
Marku , dzięki za gratulacje i miłe słowa. Tak , do Połczyna mam ogromny sentyment , z bardzo różnych względów. Przede wszystkim ze względu na cudowne zabiegi , ale również ciągnie mnie do KORZENI... A w mojej ocenie , Połczyn ma najlepsze sanatoria. Pozdrawiam
Atinko , wymarzyłam sobie i termin i Połczyn. Co prawda , do tej pory zawsze byłam w Gryfie , teraz będę w Irenie. Gryf jest olbrzymi (prawie 600 kuracjuszy) , Irena to bardzo kameralne sanatorium , około 90 osób. Zabiegi tak samo rewelacyjne jak w Gryfie , tylko basenu brak. Ale przejście przez park o tej porze , to sama przyjemność ... W pełni lata nigdy jeszcze nie byłam w sanatorium. Teraz już mogę planować inne wyjazdy , choćby z wnukami ... one już na to czekają. Atinko super wymarzonego przydziału życzę
Wandziu , z mazowieckiego bardzo dużo ludzi dostaje przydział nad morze. Ja nie jestem fanką tego kierunku , wolę bardziej kameralne miejsca. Byłam dwa razy i to mi wystarczy. Ale tak , masz rację .... do Połczyna też dużo jest przydziałów z naszego NFZ tu. Zobaczymy jak będzie w Irenie , mam nadzieję że nie gorzej jak w Gryfie. Oba sanatoria , położone są na przeciwległych krańcach parku. Podhale pomiędzy nimi. Wandziu , teraz oczekuję Twojej relacji z przyjazdu na kuracje. Jakie będzie Twoje pierwsze wrażenie .... trzymaj się ... będzie OK
Ewiko , moje gratulacje czytam , że wreszcie otrzymałaś przydział i wyglada na to że jesteś zadowolonagratuluję i cieszę się razem z Tobą . Pozdrawiam serdecznie .