Mazowiecki NFZ jaki czas oczekiwania?

Tu umieszczamy tematy związane z kolejką i oczekiwaniem na wyjazd do sanatorium.
Marek58
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 09 wrz 2020 12:28
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 4

Re: Mazowiecki NFZ jaki czas oczekiwania?

Post autor: Marek58 »

Witaj Ewiko.
Moje gratulacje bo termin wymarzony. Połczyna nie znam więc nie wypowiadam się ale chyba o tym marzyłaś.
Serdecznie pozdrawiam życząc miłego dnia a wszystkim oczekującym wymarzonych skierowań.
Awatar użytkownika
Wanda Maz
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 06 maja 2014 08:39
Staż sanatoryjny: 10
Podziękowano: 1 raz

Post autor: Wanda Maz »

Ewik to niesamowite. Jednak życie ciągle nas zaskakuje. Czyli w w mazowieckim Połczyn na topie.
ewiko
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 10 lut 2013 07:07
Staż sanatoryjny: 8

Post autor: ewiko »

Marku , dzięki za gratulacje i miłe słowa. Tak , do Połczyna mam ogromny sentyment , z bardzo różnych względów. Przede wszystkim ze względu na cudowne zabiegi , ale również ciągnie mnie do KORZENI... A w mojej ocenie , Połczyn ma najlepsze sanatoria. Pozdrawiam :kwiat:
ewiko
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Atinko , wymarzyłam sobie i termin i Połczyn. Co prawda , do tej pory zawsze byłam w Gryfie , teraz będę w Irenie. Gryf jest olbrzymi (prawie 600 kuracjuszy) , Irena to bardzo kameralne sanatorium , około 90 osób. Zabiegi tak samo rewelacyjne jak w Gryfie , tylko basenu brak. Ale przejście przez park o tej porze , to sama przyjemność ... W pełni lata nigdy jeszcze nie byłam w sanatorium. Teraz już mogę planować inne wyjazdy , choćby z wnukami ... one już na to czekają. Atinko super wymarzonego przydziału życzę :serce:
ewiko
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Wandziu , z mazowieckiego bardzo dużo ludzi dostaje przydział nad morze. Ja nie jestem fanką tego kierunku , wolę bardziej kameralne miejsca. Byłam dwa razy i to mi wystarczy. Ale tak , masz rację .... do Połczyna też dużo jest przydziałów z naszego NFZ tu. Zobaczymy jak będzie w Irenie , mam nadzieję że nie gorzej jak w Gryfie. Oba sanatoria , położone są na przeciwległych krańcach parku. Podhale pomiędzy nimi. Wandziu , teraz oczekuję Twojej relacji z przyjazdu na kuracje. Jakie będzie Twoje pierwsze wrażenie .... trzymaj się ... będzie OK :serce:
Awatar użytkownika
Heksa
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 18 sie 2017 12:42
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: Heksa »

Ewiko , moje gratulacje😁 czytam , że wreszcie otrzymałaś przydział i wyglada na to że jesteś zadowolona😁gratuluję i cieszę się razem z Tobą . Pozdrawiam serdecznie .
ewiko
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Tak Heksa , jestem zadowolona i mam nadzieję że się nie zawiodę :lol: Jeszcze adrenalina mnie trzyma :lol: Bardzo serdecznie pozdrawiam .. :serce:
Dagna
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 07 sie 2013 14:37
Staż sanatoryjny: 9
Podziękowano: 2 razy

Post autor: Dagna »

A jaki termin bo nie mogę doczytać? Musze teraz spisywać sobie kiedy wyjeżdżacie, żeby polować na zwroty w dogodnych terminach ;)
ewiko
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Dagna , wyjazd 11.07 - 1.08 ... pełnia lata . :D
Awatar użytkownika
zawiela
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 02 sty 2013 08:44
Oddział NFZ: Podlaski
Staż sanatoryjny: 7
Podziękował: 16 razy
Podziękowano: 29 razy

Post autor: zawiela »

ewiko pisze: 06 mar 2023 10:51 Tadam ... jest ...przy numerze 1460 ..... Połczyn Zdrój IRENA. Jak ochłonę to napiszę więcej ....
No co Ty mówisz :o
Cieszę się ,Twoim szczęściem.Ja kończę 11 lipca a Ty zaczynasz.....nosz kurna chata....
ODPOWIEDZ