Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witam oczekujących na przydział 15 lutego było 8291 dziś jest 2377 pewnie wkrótce dostane info o terminie. Zona dostała przydział przy podobnym numerze . Teraz mam problem bo jadę z żona Kwiecień/ Maj mam nadzieje ze mój wyjazd będzie przynajmniej miesiąc dwa po pobycie wiosennym.
Czy moze ktos dostal skierowanie z Nfz na maj do Gwarka w Goczalkowicach? a moze ktos byl i podzieli sie info jak przebiegalo leczenie i sprawy
organizacyjne? Jest to skierowanie do sanatorium Pozdrawiam
Witam. Ja kończę tydzień z numerem 6327 , berbla65 myślisz że tak szybko trafi się przydział ? , myślałam o polowaniu w lipcu na zwroty bo taki termin by mi odpowiadał że względu na opiekę nad wnukami ale jak dadzą przydział to będzie po potokach Pozdrawiam Wszystkich Serdecznie
berbla65 pisze: 17 mar 2023 19:40
Hejka, tydzień kończę z numerem 5175- tygodniowy spadek to 1566 numerów czyli za 2- 3 tygodnie powinnam wiedzieć gdzie? i kiedy? pojadę pozdrawiam
Hejka...to ja tuż za Tobą 6030 ...coś już by mogli dać znać bo wakacyjne plany dawno zrobione i nie mam zbytnio ochoty ich zmieniać